karla till salu

Karla köpte jag lite som projekt i december, nu känner jag att det är dags att sälja henne. Detta är en häst som är rolig att rida varje dag, rolig att tävla då hon är så noggrann i sin hoppning. Går lätt felfritt. 
 
Planen för henne nu är att ganska snart debutera 120 och gå lite avd A rundor. Så får jag se hur länge hon blir kvar, väldigt mån om var hon hamnar. Tror detta kommer bli en riktigt rosettplockare i framtiden, hon är väldigt snabb. :) Här har ni hennes annons.
 

duktiga

Idag hoppade både Quicksilver och Karla felfritt i regional 110. Duktiga båda två! Karla är en riktigt clearround-machine. Felfri i 9/10 starter hittills.
 
Nästa helg åker vi till Borås fredag och lördag. Puuuh mycket tävlingar men det är kul!

hejsan!

Här blir det bara glesare och glesare inlägg. Kommer nog inte uppdatera så mycket här längre, känns tråkigt men känner inte att jag vill lägga min tid på bloggen mer. Lite tråkigt då många fortfarande är inne här dagligen. Följ gärna min instagram iisabellaf där jag kommer uppdatera lite mer istället. :)
Just nu är det mycket tävlingar, första inomhus denna helgen. Dom rutinerade var i Ljungby och hoppade igår, dom mer gröna hästarna var på JFK idag och ska dit imorgon. Alla sköter sig fint! :) Nästa helg blir det Borås och därefter Breeders för Dino. Ska bli roligt! 
 
Nu är det fullt upp varje dag känns det som, var många som hörde av sig och ville träna så fullt upp med det vilket bara är roligt. Sen håller jag på med utbildningen, tävlingar, ridning och jobb. Men det är skoj! Får se när jag loggar in här igen och uppdaterar. 
 
Tidigare i veckan!

Norrköping horse show

Befinner mig just nu i Norrköping på meeting. Har hoppat två dagar än så länge. Dino har gått kval 1 och 2 i Lövsta future challange, det har gått bra och vi tog oss till finalen som går imorgon!! Jätteroligt! 

Tanten har gått 130 felfritt med placering och igår 140 med första hindret ner. Så synd på de nerslaget för hon var så fin resten av rundan!! Gusti har gått 130 första dagen med två nerslag, jag red han väldigt bestämt då vi haft en liten svacka och då blir det lätt nerslag. Så helt enligt min plan. Igår gick han 130 igen och jag red han lite mer som vanligt, tyvärr en ryttarmiss från mitt håll resulterade i ett nerslag. Annars superfin😃

Idag rider jag 135 på Gusti och Tantbrun! Imorgon final med Dino innan vi åker hem.
(null)


RSS 2.0