veckan som gått

I tisdags hoppade jag Tantbrun en bana på ca 120, det var planen att göra det innan dagens sista återbesök. Allt såg fint ut på återbesöket och nu kör vi bara vidare. Känslan när vi hoppade var inte så bra, utan hon bara plöjde på och jag kunde knappt bromsa. Så nu har vi mycket att träna på!! Markarbete och gymnastikhoppning...
 
Jag red Hjärtat för första gången i tisdags, hon är så duktig och snäll. Har inget bus för sig utan accepterar allt jag begär. Dino var oxå väldigt lätt att rida in. Idag red jag igen och tränade på styrningen, vi travade och galopperade även över en bom. Det blir väl 2-3 pass till innan betet, mer hinner vi inte. Vi tar igen det i höst! Då ska vi även påbörja inhoppningen! :D Kul! Ska försöka få någon mer film på henne.
 
Dino och Gusti var på träning igår. Båda var väldigt fina och fräscha. Vi hoppade mycket gymnastikhoppning och avslutade med några enkelhinder. Märktes att de tyckte det var kul att komma iväg, båda var väldigt pigga och framåt när vi började hoppa. :)
 
Ett språng på båda!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0