ledig helg och en liten fundering

Ledig helg framför mig, igår blev det en lång dag och några hästar ridna. Hoppade bland annat Quicksilver lite här hemma och han känns fin trots att det endast blev lite motionsridning veckan innan. När man inte är ute och tävlar ser man inte riktigt samma resultat på utvecklingen men jag tycker han blivit mycket starkare i galoppen och hoppningen. Att åka iväg och hoppa olika typer av hinder verkar han oxå göra väldigt bra. När tävlingarna kommer igång kommer vi att vara redo. Innan sommarbetet vill jag hinna med iallafall en träning och en öppen bana till. 
 
Idag började dagen med en träning här hemma, väldigt roligt att hålla träningar och kunna hjälpa till. För mig är det ganska lugnt med hästarna idag, har fixat stallet och allt. Ska om en stund iväg på kalas, händer inte mycket mer än så. Tråkigt väder idag så det gör väl inget. Nästa vecka ska det bli bättre!
 
Tävlingsstoppet förlängs vilket inte var helt oväntat. Läste ett väldigt bra inlägg av Lisen. Det är så konstigt att de öppnar för barn upp till 18år men prioriterar inte oss andra som på ett eller annat sätt lever på det. Förstår att det inte är ridsportsförbundet som tagit beslutet om att barn ska få sporta men kan de få tävla i corona måste vi väl andra oxå få göra det? Små tävlingar för att bara fortsätta utbilda och göra resultat hade varit något. Konstigt att ridsportsförbundet inte gör något åt det. Smittspridningen är minimal på tävling, värre på mitt jobb som jobbar i matbutik där man är mycket närmre folk och tar i varor och ''varandras grejer''.
 
Jag är glad att jag har min lilla verksamhet hemma och inte står med en massa kostnader för hyra av anläggning osv... Jag har mitt extrajobb som jag kan jobba mer på nu och får sätta verksamheten lite på paus. Jag försöker rida och utbilda så gott det går, om det fortsätter i höst får jag försöka sälja några hästar ändå. Just nu ser jag att allt står lite på paus. Har accepterat läget mer och försöker träna på andra grejer man kanske inte gjort om man var mitt uppe i en tävlingssäsong. Det finns inget dåligt som inte för med sig något gott. Men man längtar ju tills allt är lite mer stabilt och det börjar komma igång igen....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0