banhoppnings-träning :D

Idag var vi iväg och hoppade på Nydala. De har en lång bana uppställd samt en lite kortare. Alla hästar hoppade superfint, jättenöjd med dom. Tantbrun gjorde sin första träning på bortaplan sen Elmia.
 
Quicksilver - Kändes väldigt positiv och hoppade fina språng igenom hela passet. Blir bara bättre och bättre för varje ridpass. Nöjd med utveckling på honom under våren, nu väntar lite sommarvila för honom.
 
Dino - Just nu är han bara fantastisk varje pass. Hoppade så fint genom hela passet. Men det märks att jag inte tränat han fullt ut under våren och han blir flåsig. Dock lång bana och jobbigt med två stycken två-kombinationer och en tre-kombination. Men nu får han en kort paus i 2-3 veckor och sen kör vi igång lite hårdare träning och satsar på höstens mål och tävlingar.
 
Tantbrun - Första bortaträningen som sagt. Kändes att hon tyckte det var så kul och hon taggade till. Kändes precis som vanligt och jag har saknat att hoppa henne i ''tävlingsmiljö''. Hemma är hon inte jättetaggad eller noggrann. Men vi har mycket markarbete att jobba på, gymnastikövningar och galoppträning. Snart är vi tillbaka. 
 
Gusti - Hoppade fint och bra, men han gick bara en runda. Han har varit lite störd av ett sår han fått på mulen nu i en vecka och så drog han upp de i lastbilen på vägen idag... Han skakar med huvudet då och då och märker att han blir störd. Så fick räcka med en runda men det gjorde han fint! :)
 
Paddan - rider han 2 gånger i vecka och han var oxå med och hoppade! Hoppade lika fint som vanligt och gör allt väldigt enkelt!  
 
En linje på Tantbrun, finns språng på alla hästarna på min instastory ''iisabellaf''.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0