snart semester

Blev ridning efter jobbet idag, som tur var var det uppehåll från regn. QS och Karla gick ett kort pass på banan, hovis kommer på fredag och skor så får se hur mycket jag kan rida ut tills dess. Tantbrun gick på tur och var inte så positiv så det fick bli en kort runda (hon vägrade gå den vanliga rundan xD). Hade ridhjälp med Gusti och Dino vilket jag även har imorgon, passar bra då jag jobbar även då. Men sen har jag semester från mitt jobb.
 
Tog semester som jag brukar göra, blir alltid Falsterbo första veckan och sen åker jag till min tränare 2-3 veckor för intensiv träning/jobb. I år ser det annorlunda ut... Inget Falsterbo men kommer förhoppningsvis iväg till min tränare för lite mer intensiv träning. Finns mycket som ska fixas på gården så blir nog inte rastlös. Man får försöka lägga tid på de nu när man kan och allt är lite lugnare.
 
Åkte förbi Elmia häromdagen när jag var inne i stan. Kom och tänka på tävlingen i höst, den kommer nog inte bli av. Eftersom evenemanget tjänar pengar på publiken så blir det nog svårt. Så tråkigt. Jag hade en fantastisk tävlingsvecka där förra året. Tittade tillbaka på denna video från omhoppningen med Tantbrun i 140, felfria och 4a slutade vi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0