intensiva dagar

Inte mycket uppdatering här det senaste. Var en väldigt intensiv förra vecka med mycket jobb och hästar/tävling/träning. Så har inte lagt tid på att uppdatera här.
 
I torsdags tränade jag som sagt för Sylve vilket var bra att få lite nya ögon på sig. Det var mycket jobb med sitsen, rida fram och samla för sitsen, använda handen så lite som möjligt. Jag fick lite tips där hur jag ska jobba, känner att jag tappat lite detta år. Fallit fram lite med överlivet exempelvis. Måste jobba bort det och även hela tiden tänka på att rida hästarna för sätet. Man måste vara stark i sitt säte. Sen jobbade vi mest över låga hinder och där var det viktigt att ha hästarna mellan hand och skänkel hela tiden, på ''tygeln''. Jag har som mål att kunna rida mina hästar mer så, men det är svårt. Han förklarade dock väldigt bra och jag tog med mig att jag måste rida hästarna mer fram till handen med min skänkel. Så efteråt nu har jag jobbat mycket övergångar där jag rider hästarna in i övergången. Hoppas att kunna träna om några veckor igen!
 
Nu när tävlingarna kommit igång är det mycket. Nästa vecka är det Norrköping där vi åker på meeting med tre hästar. Sen börjar inomhussäsongen och målet är att rida breeders om 5 veckor. Eftersom Elmia blivit inställt som skulle gått under höstlovet har jag inga mer planerade tävlingar. Jag kommer förmodligen tävla på en del ändå, eftersom unghästarna behöver gå och även de äldre.
 
Jag kommer kanske sluta skriva här, uppdaterar desto mer på min instagram iisabellaf. Så följ mig gärna där. :) Jag får se hur jag gör, kanske har kvar denna och skriver när jag känner för det. Tidigare har jag skrivit här för att jag har velat skriva av mig, nu är jag inte lika öppen längre och delar inte med mig av lika mycket. Därför blir det inte så kul att skriva här längre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0