fredag

Karla var så duktig på dagens pass! Hon har blivit så mycket lugnare nu efter sommarbetet, en välbehövlig vila för henne. Innan sommaren var hon ganska stressad och det var mycket för henne att lära sig. Vissa saker kom vi inte igenom. Det är en häst med nerv och attityd. Nu är hon mer sansad och lättare att arbeta med. Galoppombytet till höger har hon börjat att göra bra. Även fatta vänster galopp. Det var en sak som hon blev väldigt stressad över ju mer jag tränade de. Så vi fick backa lite och nu de senaste passen har jag kunnat börja fatta vänster galopp från skritt. Hon gör det lätt, det är bara att hon blir stressad när hon vet att det blir fel. Men nu har jag hittat ett system som funkar för henne. :)
 
Vi tog ett par språng idag, hon följer mig inte riktigt i svängarna utan fastnar lite. Vi får ett extrasprång ibland. Vi har inte hoppat jättemycket sen vilan så måste komma igång lite mer.
QS hoppade med och han känns fin! Hoppade lite större idag och det känns bra. Just nu är han lite för spänd på tävling för att vi ska kunna gå upp en klass, men hemma tränar vi lite högre. Hoppas att det ska släppa snart, en tävling ute kvar sen börjar inomhus.
 
Karla i Bankeryd förra helgen där hon gick felfritt i 90 och 1m. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0