dag 3

Sista tävlingsdagen i söndags i Linköping, det har varit ganska svåra, maxade banor. Många distanser var bara att flyta på framåt, inte så många sitta upp. Paddan gick en 130 och var supertaggad, tyvärr vände jag för snävt på 3an och rev med benet. Sen fick vi ett ner som typ halva klassen rev och som jag även rev med Dino. Det var en 90 graders-sväng, från en oxer till en kombination, så rev a-hindret. Väldigt svår sväng och svårt att komma bra.
 
Sen var Dino näst ut och han var precis lika positiv trots misstaget dagen innan i tre-kombinationen. Kändes lite trött inne på banan och var ganska svår att rida, han var lite stark men hoppade bra. Vi rev som sagt a-hindret i kombinationen.
 
Sen gick tantbrun 135, snabb och blev 3a. Jätteroligt, hon har varit sååå fin denna helg. Hon har inte riktigt känts så bra innan, inte samma bjudning. Men så bytte vi framskor precis innan tävlingen och jag fick en helt annan häst. Mycket kvar på marken att jobba med, men hon känns faktiskt nästan bättre i sprången nu innan innan vilan. Hon hoppar väldigt lätt! Kul! Ser fram emot att rida fler 140 och förhoppningsvis någon 145 nu i höst!
 
Gusti och jag hade en svacka denna helg, får backa ett steg nästa tävling och rida skolrundor. Trillade av ytterligare en gång, slagit rekord denna helg. xD
QS och jag tog ett kvällspass innan, trimmar inför tävling på onsdag. Unghästtävling i Gäsene på kvällen, hoppas han ska vara lite lugnare då. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat!

Spännande med nya skor, var det några speciella?

2020-08-11 @ 12:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0