Dag 2

Andra dagen över här i Linköping! Hästarna har varit så fina. Gusti var först ut och precis som vanligt igen, iom det som hände igår så var jag lite på han så ett nerslagen på 3an. Men imorgon kan jag släppa det och bara rida som vanligt. Såg att jag fått en kommentar att det är ryttarens ansvar att säga till om man blir störd, ja det är det! Men svårt att på en millisekund vända undan när man bara har några galoppsprång kvar. Hade fullt fokus på hindret. 

Sen gick paddan och det kändes väldigt bra men i slutet fick vi nedslag. Sånt som händer. Dino var näst ut och kändes superfin, felfri fram till tre-kombinationen. Han var i B-hindret (bakbommen) så tror han blev lite störd där och tänkte inte framåt ut. Så det blev 2,5 språng ut och jag föll av!! Men det är lite av hans orutin, svår 130 och han har bara gjort en innan. 

Sist ut var tantbrun i 140. Vår första sen elmia. Det var en A1a och maxat!!! Hade helst velat göra någon lite mindre 140 men nu valde jag att rida den då hon kändes så fin igår. Vi kämpade oss runt med ett nerslag o två tidsfel. Glömt bort hur långsamma vi är😅 men mycket nöjd över det då hon känns fantastisk och det var bara 4 nollor i klassen!

Nya tag imorgon, sista dagen💪🏻💪🏻
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0