fina unghästar :)

6 hästar ridna idag, det tar sin tid, var klar vid fem då jag la mycket tid på varje häst. Var iväg och red en häst först på morgonen sen började jag med mina egna. Dino och Gusti trimmades igenom då de ska få hoppa imorgon. La mycket tid på båda så hoppas de ska kännas fina imorgon. Hanna och jag tog Tantbrun och Tess på långtur i skogen. Tantbrun var galet pigg, hon tyckte det var så roligt. Får rida dit snart igen och galoppera henne. 
 
Sist hoppade Karla och QS. Båda känns fina och hoppar bättre för varje hopp-pass känns det som. Karla har jag lagt tid på att trimma henne i veckan, bara avslappning och lösgörande. Hon behöver ''tagga ner'' lite när vi hoppar, eller slappna av. Så fort hon spänner sig/blir taggad så är det svårt att hålla henne inom ramen. Men det kommer ju. Hon hoppade iallafall super. Ett grovt nerslag där hon sprang lite in i hindret men därefter rättade hon sig och hoppade väldigt bra. Det är en sån reaktion man vill ha om de river.
 
QS var jättefin oxå, han känns starkare både i galoppen och sprången. Hoppade jättefint och väldigt spänstiga språng. Roligt när träningen ger resultat. Hästarna fick hoppa fram på en oxer med bom före och efter (på båge). Sen hoppade vi en kort bana. De får gå på tur i helgen och imorgon är det Dino och Gustis tur att hoppa samma sak.
 
Mycket filmer nu men här är banan vi hoppade, hinder nr 1 kom bara med på första sen resten av banan på filmen nedan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0