Lååång dag

Ja vi åkte hemifrån klockan 6 och kom hem nu vid 23...Zzzzzz! Åkte upp med första gänget som skulle hoppa på morgonen/dagen sen kom pappa upp och bytte hästar till de som skulle gå på kvällen.

Unghästarna var fina, genrep inför Falsterbo. Dino gick bara 120 och var fin, rev sista. Standos var felfri i 110 och rev oxå sista i 120. 

Gusti har känts som vanligt i veckan och blodprovet visade inga konstigheter så han fick åka med. Lite spänd för dagen, rev ett i 130, helt mitt fel, red dåligt den rundan. I 135 rev vi två men rundan var bättre. Han tappade ena framskon  efter nr 3...

Tantbrun gick bara 135 och var inte alls fokuserad i början. Skulle haft henne mycket mer igång. Fick omtramp på 1an så rev det sen ett konstigt stopp på 3an. Hon bjöd inte alls på hindret utan kollade på något annat... sen kom vi igång efter det och var felfria resten.
 
Inga toppresultat idag men är nöjd ändå, går upp och ner så det är bara att ta nya tag till Falsterbo! För de äldre hästarna blir det lite lugnare nu sen åker vi på "träningsläger" och så blir nästa tävling v.30 tror jag!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0