tävlingsplanering

Tycker alltid det är så svårt att göra en bra tävlingsplanering, ska man åka på den eller strunta i den? Hur många tävlingar behöver de går? Kommer de vara spända första starterna? Osvosvosv...så det får ju vara en preliminär planering. Det har dessutom inte kommit ut propositioner till alla tävlingar ännu.
Kopplar planeringen till mina mål. Vill samla mer rutin och erfarenhet i 140-klasser så jag kan debutera 145 till sommaren, därför måste jag åka på fler större tävlingar än vad jag gjorde förra året. Dino ska matchas mot Scandinavium och sen mot Falsterbo så han måste gå ett visst antal tävlingar.
Såg ni att kvalen till Falsterbo har ändrats? Kvalpapper försvinner och man kan börja kvala när anmälningsavgiften är betald utan begränsat antal försök. Skönt tycker jag och säkert många andra....Har man sunt förnuft kommer man ändå inte pressa eller starta sin unghäst om den inte är redo. Iallafall...så här ser det ut fram till Scandinavium.
 
v. 4 Pay'n Jump, Dino, Standos, Gusti.
v. 5 Helsingborg meeting, Gusti, Tantbrun.
v. 6 JFK, Dino, Standos.
v. 7 - 
v. 8 Falköping Dinos, Standos, Gusti, Tantbrun, Chelsea.
v. 9 - 
v. 10 Herning Danmark, Gusti, Tantbrun, Chelsea.
v. 11 - 
v. 12 Borås, Gusti, Tantbrun, Chelsea.
v. 13 - 
v. 14 Scandinavium, Dino.
 
Dino kommer få göra en tävling till innan Scandinavium men har inte bestämt vart ännu. Det beror oxå lite på hur han går nu efter vintervilan. Herning i Danmark är en internationell tävling så den intresseanmäler man till genom förbundet, så får man se om man kommer med beroende på hur mycket platser det finns. Men det ska nog inte vara några problem. Att åka utanför Sverige och tävla på större arenor är både väldigt roligt och lärorikt. Så det vill jag göra mer i år! Får se hur långt min planering håller... :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0