lördag

Äntligen en ledig helg, var uppe imorse och red hästarna. Karla var först ut och gick på banan igen (hon måste bli mer ridbar innan hon kan ridas ut). De första passen red jag mest bara framåt utan krav, igår började jag ställa lite krav och då försökte hon mest komma undan. Få henne loss i handen och kunna ställa utåt/inåt funkar inte just nu utan hon bara trycker sig mot skänkeln och studsar. Så en hel del skritt idag, sen lite trav och galopp. Bara massa konflikter oss emellan, men avslutade med att trava ett par steg bra i ena varvet. Nya tag imorgon!
 
Hjärtat longerades med sadel i alla gångarter och gjorde det så bra! Skuttade även över en liten bock. Kul att få se något språng från henne, vi har aldrig löshoppat henne. Sen avslutade jag med att skritta på henne och hon var duktig. 
 
Sist red jag ut Dino tillsammans med två tjejer i stallet, (Gusti var med). Även om det var kallare idag så var det vindstilla och ganska härligt. Jag hade min overall för första gången i år, den funkar bra till uteritter och värmer bra!
 
Så dålig på att ta bilder så får bli en från Breeders! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0