Friday

På väg hem från träningen, Dino hopptränades och Nigini red jag själv innan. Mest för att han ska få komma iväg då har inte varit hemifrån sen i juni. Han var avslappnad och kändes fin! Fick hoppa ett par språng med och gjorde det bra. 
Dino kändes oxå väldigt fin, så nu känns det bra inför flyinge. Ska hoppa han en gång till innan nästa helg, typ tisdag sen åker vi ner på torsdag och tävlar på fredag!

De andra reds/longerades på morgonen, så när vi är hemma ska jag iväg till en kompis och kolla idol!😊 Sen jobb imorgonbitti!
(null)


köpt häst och hjälm

Har blåst precis hela dagen, red nu ikväll men spända hästar. Dino som aldrig är spänd var till och med spänd. Men så är det ibland. Var iväg på Charlies i stan och skulle beställa hjälmen. De hade dock fått in nya och då precis en sån som jag hade tänkt mig, så köpte en ny hjälm som jag ska ha på träning/tävling. En samshield, riktigt fin! Så den tänker jag ha många år och bara som sagt på träning/tävling (min kamera är ju sönder så ingen bild, men får fixa det). Kommer kunna inviga den nästa helg i Flyinge. Måste även hitta mig en ny kavaj för nu har jag haft min i snart 3 år, så den är jag med trött på. Men snart är det Elmia=mässa!
 
En annan sak som har hänt är att vi nu köpt Gusti, så han kommer att stanna kvar här! Han har varit hos mig enda sen i april, lite på prov men jag har oxå gjort en bra utveckling på honom under tiden. Egentligen skulle jag provat han redan förra sommaren men då fick han hovröta, sen fick jag hem en annan häst som det senare inte blev något med och sen blev det att han kom till mig ändå.
Han är en annan typ av häst än dom jag haft tidigare. Han kan bli väldigt spänd och tittig och jag har aldrig ridit sånna hästar innan. Därför har jag lärt mig massor på honom och vi har utvecklats tillsammas. De första tävlingarna gick det väldigt dåligt, när han sprang förbi två hinder i en liten klass på en tävling hade jag inte tänkt starta han mer. Men min tränare trodde ändå det skulle lösa sig så jag fick bara åka hem och träna på och försöka igen. Från en tävling till en annan bara släppte allt och han började helt plötsligt lyssna på mig, senare slappna av på banan. Han lärde mig hur viktig grundridning är för det är ju ett sätt att kommunicera på.
 
Efter det har vi gjort bra rundor och resultat ihop, även om något bakslag kommit. Felfritt upp till 130 och förhoppningen är att vi ska kunna rida svår hoppning i framtiden. Han är bara 7år och ligger 1-2 år efter i utbildningen. Men han älskar att hoppa, har mycket motor, modig på hinder och lagom försiktig. Tycker han är väldigt rolig att rida och arbeta med, stor personlighet men samtidigt en ängel att hantera. Kan skriva hur mycket som helst men får nog sluta här. Kan dela en film från en regnig runda i 130 i Värnamo, en av våra bästa! Inte gjort många 130 klasser tidigare men gör det ändå så bra och enkelt. :) 

trycka bort negativa tankar

Skrev för ca en månad sen att jag tog lite tips från Peders sommarprat om de mentala. Jag fick ännu fler tips från hans bok men de kan jag skriva om i ett annat inlägg. Ibland känns det som hjärnan kan ställa till det mer än vad man tror, iallafall nu när jag testat ett ''knep''. Det handlar om att hela tiden tänka positiva tankar och trycka bort de negativa. Många negativa tankar dyker upp i mitt huvud när jag ska rida mot ett hinder/eller tänker på att jag ska rida mot ett hinder. De kan vara när jag går banan så blir jag ''rädd'' att jag ska komma för nära så vi river, eller att jag inte ska nå fram på en distans. Ibland kan jag oxå känna en viss prestationsångest i att rida mot ett hinder för jag vill göra det så perfekt som möjligt. Kan ibland uppstå vid träningar för att jag inte vill göra fel. Om man har prestationsångest över något och verkligen inte vill göra fel, tycker jag man lätt tar åt sig ännu mer när någon påpekar att man exempelvis som i mitt fall då kommit för nära eller för stort, fast det egentligen inte är någon ''big deal''. Då kanske man känner ännu mer oro och får ännu fler negativa tankar. Jag har inte reflekterat så mycket över detta tidigare men började göra det efter att ha lyssnat på Peders sommarprat. 
 
Min slutsats är, efter att ha jobbat med detta, att jag har fått ett annat lugn när jag rider mot ett hinder. Alltså verkligen stor skillnad. Vilket oxå gör mig säkrare. Jag har väldigt lätt att hitta distanser så jag har ingen anledning till att tänka så. I och med att jag fått ett annat lugn har det oxå gjort att jag känner mig mindre nervös på tävlingar för att detta inte stör mig lika mycket längre. Om man hela tiden oroar sig för en viss sak som ska hända blir man oxå mer nervös. Jag känner mig så mycket mer avslappnad nu och jag har verkligen fått en riktigt bra känsla på framförallt Tantbrun då jag vågat galoppera på mer innan hindret. En sån negativ tanke kan göra att jag börjar rida annorlunda, blir osäker och börjar därför plocka bort galoppen. Känner jag i anridningen att jag ligger lite fel kan jag behålla lugnet och vänta ut något galoppsprång till, för att sen hitta distansen. Om jag på en framhoppning inte riktigt har den där känslan och flytet försöker jag bara släppa det och mata på med positiva tankar igen innan vi ska in på banan. Det är inte alltid perfekt när man hoppar fram men man behärskar ju fortfarande de man ska göra inne på banan, då man gjort de så många gånger förr. Om ni förstår vad jag menar.
 
Detta är något jag måste jobba vidare på och de uppkommer negativa tankar hela tiden, men försöker bara trycka bort dom. Positiva tankar och en positiv känsla gör mer skillnad än vad man tror, iallafall för mig. Hjärnan kan ställa till mycket spratt.... Detta var en av dom mentala tipsen jag tog med mig från både boken och hans sommarprat, ska skriva om fler i ett annat inlägg. Har ni testat detta och fått samma skillnad som mig?! :)
 
Chelsea på prisutdelningen i helgen. :)

måndag

Ridit Nigini, Dino och ''Marie'' (inridningshästen) idag. Nästan alla vaccinerades oxå så de får några dagars lugnt nu. Nigini fick hoppa lite, han behöver lite samma som Chelsea, övningar som stärker upp sprången. Men han känns fin efter vilan även om vi har en del att trimma på. Senare i veckan ska jag iväg med Dino för träning (förhoppningsvis), då får Nigini följa med så jag kan rida han lite efteråt. Bra miljöträning för honom!
 
En bild på ''Marie'', ett dressyrstammat sto som jag ridit in. Hon åker hem om en vecka och kommer kanske tillbaka till våren för utbildning! :) Väldigt trevlig!

motiverad! :)

Måndag och jag känner mig motiverad efter helgens starter. Hästarna har hoppat fint och vi har gjort bra rundor. För hästarna som startade i helgen har vi inga tävlingar på tre veckor, så blir att träna på hemma tills dess. Med Gusti och Tantbrun blir det bara att jobba på som vi gjort fram hit. Med Chelsea ska jag försöka stärka upp hoppningen under dessa veckor och hoppa lite serier/studs. De andra får säkert hänga med på de oxå. Nästa tävling blir i Lidköping, då planerar jag att rida 140 på Tantbrun, vi har ett par tävlingar kvar iår och satsar på att rida lika bra rundor i 140 som i 130. 
 
I helgen hade de bara A:0or i mina klasser vilket var lite tråkigt.... men hittade en bra galopp på Brun i båda rundor, hon hoppar bäst i denna galopp och att hela tiden hitta framåtlägen. Sen gör det inget om vi kommer lite intill på något hinder eller lite fort in i kombinationer, hon löser det om galoppen är igång. Nöjd med hennes hoppning i helgen! :)

felfritt :)

Alla tre hästarna hoppade felfritt idag, roligt! Chelsea var först ut i 120, snabb och kom 6a. Helt okej runda, men jag vet att vi kan bli snabbare och hitta mer flyt i svängarna. Så det är bara att träna på!
Gusti gick samma klass och var fin, hoppade bra och jag kortade ner svängarna lite. Felfri och första utanför placering. Tantbrun gick 130 och var placerad även idag, trots lite långsammare. Rundan var bra sen blev det ett litet missförstånd till 9an, hon fastnade lite i handen och såg inte hindret förrän sista steget, så omtramp men klarade de. Resten två bra men tappade rytmen så kom jättenära på sista men hon ville verkligen vara felfri! :) 
 
Tävlingsfritt nästa helg sen är det breeders veckan efter det! :)
 

helt okej dag

Varit i Borås hela dagen, kom precis hem. Dagen har gått bra, en runda jag är missnöjd med de andra var bra. Chelsea var först ut i 120 och hade ett nerslag, blev en dålig sväng och hon visste inte riktigt vilket hinder vi skulle hoppa. Men snabba var vi, hon hoppade mycket bättre än förra helgen. Sen gick hon 130 och den är jag missnöjd med då jag red i en för dålig galopp. Fick ett extra språng i nästa varje sväng och sen föll de två sista bommarna då jag la in 9 språng på en linje där de var 8. Så imorgon blir det att sätta upp grundgaloppen mycket bättre!!
 
Gusti gick 120 och var felfri, hans första inomhusstart för hösten och var lite spänd. Men hoppade väldigt fint. Valde dock att bara låta han gå en klass idag, han får gå 120 imorgon och eventuellt 130 om han är avspänd. Tantbrun gick 130 och var fin!!! Felfri och placerad till och med. Det var en tidshoppning och där brukar vi inte vara så snabba men försökte verkligen idag. Sen plockade jag bort ett språng på sista linjen precis som planerat och där sparade vi såklart tid. 
 
Imorgon åker vi jättetidigt då Chelsea och Gusti går 120 klassen som börjar redan klockan 8. Sen går Tantbrun först i 130 så vi är hemma i god tid innan finalen i VMet börjar!!!!!

VM-fredagskväll

Var klar med hästarna innan lunch, fem hästar ridna idag. Fullt stall men det är kul! Nigini har trimmats på ordentligt denna vecka varvat med uteritter. Känns bättre för varje pass. Mycket jobb med att få fram stödet och nosen, tänker på att hela tiden ha igång bakbenen och rida med lite glapp i tygeln studtals. Tantbrun gick på tur och de andra trimmades. Nu har jag precis kommit in från stallet, fixat kvällen och lite inför tävlingen imorgon. Nu börjar snart hoppningen!!! Ska bli spännande!
Var i borås även förra hösten och tävlade, dit vi ska imorgon! :)

nigini felfri i 120 juni-18


VM första dagen

Ridit fem hästar idag, sen har jag bara kollat hoppningen nu i eftermiddag och under kvällen, fortfarande några kvar. Imorgon jobbar jag kvällen så får se i efterhand... För mig och Tantbrun börjar verkligen markarbetet släppa, eller om vi bara haft ett par bra dagar nu...återstår att se, men det har iallafall gått framåt. Inridningshästen travade på banan idag, fattar inte mycket ännu men det kommer snart. Väldigt snäll och vill göra rätt även fast det känns lite konstigt med en ryttare på ryggen. Nä nu ska jag sova, måste upp i tid så jag hinner rida innan jobbet imorgon. Zzzzzz....
 
Ett språng från träningen igår. :) 

träning

Red ett gäng idag, Nigini är nu igång och snart kan han starta lite tävlingar igen. Han fick en längre vila än planerat. Så nu har jag fem hästar igång för tävling. :)
Var iväg och tränade med Gusti nu ikväll. Vi hoppade en långsida med fem korta språng, först räcke-räcke, sen räcke-oxer och höjde upp. Han gjorde övningen bra och hoppade fint. Avslutade med en kort bana, ganska lågt 115 ca och de gjorde han med bra. Så det känns bra inför helgen, då vi gör inomhus-debut ihop! Vi åker till Borås på lördag och söndag.
 
Imorgon tänkte jag rida på morgonen/förmiddagen, sen kolla VM hela eftermiddagen. Ska bli spännande!

bilder från helgen

Hej! Igår var det fullt upp, hann bara rida Gusti innan jag började jobba. Idag är jag ledig så ska snart ut och rida alla hästarna, sen ikväll är det träning med Gusti. Behöver hoppa inomhus innan helgen. Dino vilar idag, sen rider jag några pass denna vecka, försöka komma iväg och träna nästa och sen är breeders veckan därpå. Kan inte fatta att vi kvalade in, av 20 stycken kom vi 3a. Andra dagen fick vi högst poäng!! Vår första uppfödning, så så roligt. Här är lite fler bilder från sista dagen, sen var vi även med i tidningen ridsport! :D
 
 

två tävlingsplatser idag

Direkt efter JFK åkte vi vidare till Ljungby och hoppade 120 med Chelsea och 130 med Brun. Två fyrafels-rundor. Chelsea fick ett ner på en linje där jag red fram lite väl mycket, hon är lite kort i galoppen så måste tänka framåt men inte så mycket.. Sen var resten av rundan okej, hittade inte riktigt flytet/galoppen i svängarna så där tappar vi tid då det blir ett språng för mycket (det var en A:0a).
Tantbrun rev jag första hindret på, inte okej! Kom en oxer kort ur sväng och jag red mesigt där, skulle varit igång mer. Annars var resten bra och hon bromsade inte upp sig i någon sväng som hon gjorde lite i fredags. 
 
Vilken vecka/helg, helt slut nu. Nästa vecka blir inte lugnare, dock inte tre-dagars tävlande utan två.
 
Här är Dinos runda från idag. Vi fick samma poäng på ridbarheten 8,2 men de höjde teknik/förmåga till 8,5. :) Han kändes lite trött på framridningen, inte samma bjudning som igår. Men han hade ork kvar inne på banan helt klart. 

Världens bästa😍

Dino var ännu mer fantastisk i dagens runda. Felfritt och bäst poäng i dagens klass!!!🌟 Man lägger ihop båda dagarna och vi slutade på en tredje plats totalt. Dock var en häst redan kvalad sen innan så vi slutade på en andraplats!!! Vi är alltså vidare till Flyinge.😍😍 Hur kul?!?! Jag är så nöjd och stolt över Dino, fantastisk häst på alla sätt och vis!!!!
(null)
❤️❤️❤️❤️

duktiga dino ♥♥♥ tredjeplats

Ååååh vilken rolig dag, Dino var fantastisk och de som dömde gillade honom. Han gick en förklass felfritt och sen gick han felfritt i 1meter där de dömde ridbarhet och teknik/förmåga. Han fick 8,2 på ridbarhet och 8,0 på teknik/förmåga. Vi slutade på en tredjeplats av tjugo startande, därför är vi vidare till imorgon. Vi gjorde en bra, säker runda. En liten ''miss'' då jag bromsade i svängen och kom lite kort in på en båge så fick rida på till nästa. Dock uppmärksammade dom de och såg att han hade lätt att länga samt korta sig.
Imorgon gör han debut i 1,05m, hoppas han har mycket ork kvar i sprången även imorgon.
 
Detta är såklart extra kul när vi fött upp honom och jag ridit in samt utbildat honom sen start. Om vi inte kommer vidare till breeders imorgon gör det mig inget, jag är redan supernöjd med honom idag!

Ljungby dag 1

Hemma efter en låååång dag i Ljungby. Chelsea och Tantbrun åkte med (Gusti fick vara hemma pga karentid efter sedering i veckan). Detta var första inomhus för hästarna och det har gått bra.
 
Chelsea gick 120 först med två ner, hon kändes lite ''spänd''. Hoppade inte så bra som hon brukar och klonkade i ganska mycket. Vi rev 4an och 5an. Inte så mycket att säga, hon behövde en runda för att spänna av inomhus. Valde att rida 130 oxå då hon behöver komma igång. Här var hon avspänd och vi gjorde en bra runda, dock föll två bommar i slutet av banan och jag tror det var lite mjöksyra. Hon är inte i form ännu, behöver ett par rundor till innan hon är tillbaka. Men rundan kändes bra. :)
 
Tantbrun gick bara 130 och hon var såå fin, hoppade jäkligt bra. Lite väl högt över vissa hinder men ville verkligen vara felfri. Fick tom ett omtramp i omhoppningen men hon var så kvick. I omhoppningen red vi på en helt okej tid, dock många felfria så någon utanför placering. Skulle tagit bort ett språng på sista bågen så hade vi tagit pris. Men de sprången hon gör tar sin tid, så då måste man vara ännu snabbare.
 
Nöjd med båda hästarna, så taggad på hösten! Imorgon är det Dinos tur att hoppa och förhoppningsvis åker vi tillbaka till Ljungby på söndag eftermiddag. :)

ny häst här

Klar i stallet, kom dock på att Chelsea ska skos så måste ut snart igen. Men äter lunch och kollar lite från unghäst-VM, man kan se här: (https://www.clipmyhorse.tv). Hästarna ridna lite lugnt, packat och klart inför imorgon. I lördags kom en häst hit som ska stå här för inridning en månad. Den har jag jobbat varje dag nu och idag kunde jag sitta upp och skritta ett par steg. Väldigt roligt faktiskt! :) Den åker hem om ca 3 veckor så då har jag plats för en ny häst. 
Gusti

torsdag morgon

Igår var det fullt upp, red hästarna på morgonen och sen var vi iväg hela eftermiddagen/kvällen. Blev trimmande för Brun och Chelsea, Brun hade en bra dag med bra framåtbjudning så hon kändes väldigt fin. Kunde jobba lite mer med tempoväxlingar då. Chelsea kändes okej, men hon fokuserade väl mest på att försöka undvika regnet (hon hatar regn). Red lite utan stigbyglar vilket jag gjorde mycket förr, men nu har jag fokuserat mer på att hitta trampet och balansen i stigbygeln och inte gjort de lika mycket. Men gud vad man tappar fort, man blir verkligen bra på de man tränar, de andra tappar man lätt. Så ska lägga in de lite oftare nu, det behövs!
 
Nu ska jag snart gå ut och börja rida. Jobbar sen 14-22 och imorgon är det tävling i Ljungby. :)
Gusti :)

klipprejs xD

Gjorde ett klipprejs under eftermiddagen, klippte tre hästar, så skönt att få det gjort! Dino klippt för första gången och var snäll. :) Imorgon jobbar jag 10-18 så vill inte ha för mycket att göra i stallet. 
 
Kom av en slump in på detta från Göteborg 1996 https://www.oppetarkiv.se/video/1140579, finns även från 2002 som jag började kolla på nu. Roligt att se vilka som var med i toppen för 20 år sedan, samt endel kända hästar som verkat mycket i aveln nu.

v. 37

Måndag och ny vecka. Till helgen är det första inomhus för säsongen, ska till Ljungby på fredag och kanske någon mer dag beroende på hur det går för Dino. Hästarna måste klippas under veckan och såklart ridas. Rider ett par idag och ska klippa minst en. Bara få det gjort!
 
Snart ser det ut såhär ute...

felfritt idag igen

Dino skötte sig väldigt bra idag, hoppade fantastiskt i första rundan. Han hoppar ganska stort över, som om det vore 110-120 men ändå avspänt och med mod. Dom sprången tar dock mycket ork från han så andra rundan var han lite tröttare men kunde ändå sätta tryck i sprången om jag ville. Två felfria rundor blev det på 90cm, det var en lång bana på 12 språng så det blir ju lättare för honom nästa helg. 
 
Nu känner jag att jag förberett han väl inför nästa helg då breederskvalet är. Det går oxå på JFK. Jag har aldrig ridit något sånt tidigare så det blir en ny erfarenhet. :) 
Han är lite svår att svänga i högervarv ibland... xD
 
Alla mina fyra (olika) hästar har hoppat 100% felfritt denna helg. Det händer inte ofta så man får vara glad över att både häst och ryttare skött sig! :) Nästa helg blir det återigen tävling och då tre dagar. Inomhussäsongen är nu igång!

100% felfritt

Som sagt en bra dag på tävlingen, skulle egentligen åkt imorgon då de har upp till 130 men måste åka med Dino då och han har ju prioritet. :) Gusti gick 115 avd. B då han inte fick plats i 120 (få starter), han var fin, kändes som vanligt och jag red nästan som vanligt. Tantbrun fick gå ner och hoppa 120, testade nytt bett (gag) och det kändes bra. Hon hoppade super och vi var ganska snabba i omhoppningen. Kunde, nu när jag kollar filmen i efterhand, tagit bort ett språng på en båge. Brukar inte göra det men det måste man för att vinna, hon kom fyra. Chelsea var med fin, red mina planerade vägar i omhoppningen men fick lite vingligt på en båge så ett språng mer där då vi gled ut.... men vi kom som sagt tvåa. :) Hennes andra tävling och gör det redan så bra, känns i bra form! Roligt!
 
Mitt mål i höst är att bli bättre på att analysera filmer från omhoppningar för att se vart jag kan vända tajtare/galoppera på. Jag vill bli snabbare och då måste man träna. Träna både hemma och på tävling!
 
Nu ska jag sova, Dino ska som sagt bort till JFK imorgon och hoppa runt lunch. Skönt att det är nära!

Bra dag!

Gusti felfri i unghästklassen, Chelsea 2a och Tantbrun 4a i 120-klassen! Roligt!! Skriver mer sen när vi är hemma.😊 (null)


lång dag

Har redan läst ut Peders bok, tycker det är så himla intressant att se vilken väg de bästa ryttarna i Sverige tagit. Hur de har gjort för att ta sig dit de är idag. Så för mig var boken mest intressant i början, nu de senaste åren har man följt honom genom sociala medier men såklart mycket man inte fått veta som han berättar. Kom att tänka på hur mycket ''lättare'' det är att lära sig nu när internet finns. När telefoner finns. Han skriver i boken att de postar VHS-band till USA på hästar som ska säljas. Idag skickar vi de snabbt över telefonen. Samma om jag varit iväg på tävling, då skickar jag ibland mina rundor till min tränare om vi inte är på samma tävling. Så kunde man inte göra förr. Förr i tiden skickade man brev, idag smsar man. Det finns möjlighet att läsa och lära mer genom internet, youtube.. Vi lever i en helt ''annan'' värld nu. Det borde vi utnyttja! Ska skriva mer om boken i ett annat inlägg, då jag alltid gillar att skriva ner mina tankar här när jag läst eller sett något. :)
 
Idag har jag jobbat länge, 6.30-16, sen ut i stallet och rida. Gusti hoppades, inte vårt bästa hopp-pass. Jag pushade han lite för mycket mot hindret tror jag, kanske pga det som hände i söndags. Men känslan var ändå bra, kändes precis som vanligt. Tantbrun trimmades, jobbade mycket i galoppen, fram, tillbaka, galoppera genom kroppen hela tiden, små/stora volter. Galopperade ganska länge och fick igång henne riktigt bra. Tog hjälp av hindren när jag skulle lägga små volter (lägger volten precis intill ett hinder), för att hon skulle bromsa upp sig själv så jag slapp dra. Chelsea longerades. Hon lyssnar väldigt bra nu och gör bra tempoväxlingar, försöker se när hon jobbar bra och när hon bara springer på. Magmusklerna spänns när hon bär sig bättre.
 
Min mobilkamera har gått sönder, så inga nya bilder nu tills jag köpt en ny... Men här är en bild från veckan när Chelsea och jag var på tur. Stannar alltid vid äppelträdet...:)
 

duktig

Var och tränade imorse med Dino, vi fick ett litet bakslag förra veckan på tävlingen. Han blev lite för försiktig, men det släppte under sista rundan. När jag hoppade han hemma efteråt satt de i lite de första sprången men sen släppte de, idag var han som vanligt igen.
Jag har tränat på en bättre galopp samt att få upp och fram nosen lite vilket blivit bättre. Sen gjorde han allt bra, hoppade noggrant och lagom. Måste vara lite noggrannare med när vi landar i högervarv, runda han för innerskänkeln, innan jag byter galopp. Där har han lite svårt. Nästan lätt att glömma bort att han bara är 4år, gjorde allt så simpelt idag. På söndag är det som sagt pay'n jump, roligt!
 
Nu har jag varit inne ett bra tag så ska gå ut och rida resten av hästarna. Chelsea ska trimmas och ta några språng, Gusti och Tantbrun ut på tur, kanske trimma några varv oxå.

tack :)

Fick denna bok med posten idag, tack Bokförlaget Max Ström, blev jätte glad! :D 
Ska gå och lägga mig nu, börja läsa lite sen sova. Upp tidigt imorgon och åka på träning med Dino. :)
 

shopping

Shoppat lite nytt. Nya ''rullsporrar'', har ett par längre som jag hade på Aqua, men ville ha ett par korta som jag kan använda på hästarna jag har nu (+remmar till). Boots till Dino, han trampade sig när jag hoppade häromdagen. Ett Lippo-träns. Köpte ett sånt för ett tag sen, bra hemmaträns, så ville ha ett till. Köpte även mina favorittyglar till. :) Kollade även på en ny hjälm, vill ha en finare hjälm att ha på tävling. Tror det blir en Samshield men bling på!

gusti ♥

Bättre med mig idag, fick nog bara en rejäl smäll, landade ju oturligt på bommen... Men tar det lite lugnt idag. Tävlar till helgen, både i Aneby och JFK (pay'n jump) förhoppningsvis en träning med Dino oxå i veckan.

hemma

Blev inte så många starter idag. Gusti gick 120 först och var dubbelnolla, första utanför placering. Helt okej runda. Chelsea gick samma klass och rev sista hindret i omhoppningen, men hon var superfin. Hade en bra tid oxå. Sen skulle jag starta Gusti 125, blev ett missförstånd på första hindret, tror inte riktigt han var med på att vi skulle hoppa så blev omtramp, rakt igenom och sen åkte jag av. Landade oturligt på bommen och slog i ryggen samt huvudet. Ajajaj, hoppade upp på Chelsea som oxå skulle starta men kände efter några varv att det inte gick. Tantbrun skulle med gå den klassen men hon fick inte hoppa något.
 
Aja, sånt händer, missförstånd händer. Jag släpper de nu och tänker bara på att vara lite noggrannare till första hindret nästa gång. Fokuserar istället på Chelsea som var så fin och det är så jäkla kul att ha henne tillbaka. Vi tävlar en liten tävling nästa helg i Aneby och iom att de andra knappt hoppade idag får de oxå följa med. :)
Chelsea <3
 

sovdags

Tävling imorgon, bara anmält en klass på varje häst, får se om någon går två. Rider 120-125 då det inte fanns högre. :)

RSS 2.0