onsdag

Ledig från jobbet idag, så har fixat hästarna på förmiddagen och nu ska jag äntligen vara lite ledig. Ska kolla på clinicen med Roffe som visas på equisport nu vid 18. Henrik har även clinic på Flyinge idag, tänkte åka dit men kände att det var lite väl långt och tiden räckte inte till för de. Men får läsa artiklar i efterhand...:)
 
Var iväg imorse och red ''Marie'' som jag red in i höstas, vilket gick bra. Ska rida henne igen på fredag. Sen har jag hoppat Chelsea ett par språng, hon tävlade bara två klasser i helgen så hon kunde ta ett par språng idag. Tränade lite på att behålla lugnet i anridningen och att inte stressa henne. Sista klassen hon gjorde i Karlshamn kändes väldigt bra, hon hoppade fint och var väldigt pigg och på. Hon måste nästan vara så på och lite stark, det hjälper mig/oss att nå fram på linjerna. Hon är kortgalopperad och jag måste alltid tänka framåt. Nu när jag inte tävlat henne på hela sommaren och bara ridit storgalopperade hästar stressar det mig lite - att vi inte ska nå fram. Så det måste jag jobba bort, vi når fram utan problem speciellt när hon känns mycket piggare och starkare nu. Så det blir målet för helgen, att hitta ett bättre lugn.
 
Nigini gick på tur och Gusti longerades. Tantbrun longerades igår, båda såg fräscha ut. Väldigt bra att longera med jämna mellanrum för att upptäcka små förändringar i rörelsemönstret. 
 
Nu är vädret inte roligt, regn och blåst....men de sista tävlingarna för året motiverar mig, sen tar vi en liten paus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0