kvalad till Elmia

Sitter i lastbilen påväg till Flyinge nu, skönt efter en intensiv vecka. Som jag skrev igår ska jag rida han på tävlingsbanan senare ikväll när sista klassen är slut. Detta är Dinos första meeting, men jag tror han kommer ta det bra, han är så lugn. :)
 
Idag fick jag reda på att jag och Chelsea kvalat in till Elmia nästa vecka. Jag anmälde henne lite på ''skoj'' då hon ändå skulle gå 120-130 nu ett par tävlingar när hon tävlades igång. Dock var det ont om tid, hade 4 tävlingar på mig och inget som prioriterades. Dino gick före då breeders var ett mål jag hade för honom. Men vi lyckades ändå! Elmia är väldigt nära för oss då vi bor i Jönköping så det ska bli kul att tävla där. Sen tycker jag det är väldigt roligt och inspirerande att åka på en sån tävling än en ''vanlig'', så det är bra för motivationen. Jag rider 120 touren och kommer tävla onsdag, torsdag och eventuellt fredag om vi kommer till final! Kul!
 
Förra året när vi kollade på en clinic med Henrik och Peder, väldigt bra. Detta året blir det med clinic, shopping och tävlande!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis

2018-10-05 @ 12:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0