hoppat

Hoppat Chelsea idag, en serie/tre-kombination och två enkelhinder snett igen. Tog ett par högre språng 1,25-1,30 inför helgen för att förhoppningsvis bättra formen lite. Kändes fin och hoppade bra! Igår när jag trimmade henne kändes det sådär, har jobbat mycket rakriktning på alla mina hästar de senaste och även tänkt mycket på att de ska ta lika mycket stöd i båda tyglar. Så där tycker jag att vi haft en del att jobba på, mest på Chelsea. Tragglat på och det har känts halvbra men idag kändes det äntligen bättre, tog ett jämnare stöd och var rakare i kroppen. Var väldigt fint inom ''ramen'', kunde lätt driva in bakbenen och då blir allt så mycket enklare.
Ibland känns det som allt man gör blir fel, men man får testa sig fram och tro på de man gör just då. Ibland ger det ett fint resultat och ibland inte. Då är det bara att försöka igen..
 
Tantbrun longerades, väljer att inte hoppa henne innan tävling denna gång. Jobbat över låga hinder/bommar istället, ridit ut mycket. Viktigaste är nog att hålla henne i fint trim samt pigg och glad! Gusti ska få ta några språng imorgon, samma som Chelsea. 
Nigini och jag tog en lugn tur... han får vara hemma och vila upp sig i helgen inför nästa helg istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0