felfritt och vidare till söndag ♥

Väldigt bra första dag här, detta är min debut på Breeders och även för Dino. Vi gjorde en bra runda, Dino var riktigt fin men jag red sådär. Skulle haft lite bättre galopp tror jag... Fick lite ''långa ögon'' på en distans så ett omtramp, blev lite störd innan då jag för någon sekund glömde vart nästa hinder var och sen drog han lite till utgången. Men men, han löste det och vi var felfria.
 
Var lite nervös inför detta men på framhoppningen gav han mig en fin känsla då han hoppade fint och hade bra bjudning på hindren. Vi fick fina poäng, 7,8 på ridbarhet och 8,2 på kapacitet, tror omtrampet gav lite avdrag dock... Slutade 11 av 38 starter, hälften går vidare till söndag och vi är alltså vidare!!!! Många duktiga ryttare med och många fina hästar, så jag är jättenöjd!! Domare var Harald Jönsson, han dömde på JFK, Jens Fredricsson och Leif Nilsson. 
 
Nu är det inte så mycket att kolla på, dressyr för 3åringar. Men ikväll är det föl-auktion. Sen imorgon är det bara dressyr-finaler, så blir en chill dag. På söndag hoppar vi på morgonen och det blir en 110-debut! Spännande.
♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0