onsdag

Halloj, halloj! Idag har det varit regnigt ute och jag red inte förrän när det blivit mörkt. Regn och mörker...inget roligt ridväder.
Chelsea trimmades på banan, känner att vi har mycket att jobba på i markarbetet. Hon är den som går sämst på marken, väldigt svårt att sätta sig på bakbenen och vill gärna bara skjuta på framåt och lägga sig i handen. Har jobbat mycket med halvhalter i varje steg men inte alltid det hjälper. Rakriktning samt mycket flytta bakbenen, förvänd sluta red jag mycket idag och kom verkligen åt henne då. Känner mycket bättre när hästarna jobbar rätt nu vilket är till en stor hjälp, såklart. Måste verkligen få henne bättre arbetad på marken nu, för att vi ska kunna hoppa högre i år krävs det ännu bättre grundridning.
 
TB trimmade på banan hon med, kändes väldigt fin i traven och lite stark i galoppen. Red över låga hinder men hon hoppade väldigt högt haha, så behövde inte höja upp något.. Ska sätta upp någon serie i helgen! 
 
Vilket rörigt inlägg och bara massa babbel...men men! Hoppas på fint väder imorgon då alla ska ridas på förmiddagen innan jag börjar jobba 16. 
Längtar tills tävlingarna drar igång nu.... 

Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag har precis flyttat till stall med ridhus, allt känns plötsligt mycket lättare! 😉😁

2018-01-11 @ 09:51:23
URL: http://www.nouw.com/mariellefriman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0