tillbakablick nr 4

Nu kommer en riktigt gammal tb, 2009 var året. Någon som läst min blogg sen ''appis-tiden''? Appis var min första egna storhäst, vi köpte en häst för vi ville ha en häst. Spelade ingen roll vad det var för något, bara att priset inte fick vara för högt och den skulle kunna hoppa lite. Hade inga tävlingsplaner, bara att jag ville tävla.
 
Tänker tillbaka på tiden, vilken resa och vad mycket ''läropengar'' man lagt ut. Men någonstans ska man börja, allt har lett mig hit där jag är idag. Minns att det var mycket ''hästen måste bli kvickare, hästen måste hoppa mer med ryggen, hästen måste bättra frambenen'' men jag då, vad ska jag bättra?...men sen upptäckte man att det finns bra hopphästar så man kan fokusera mer på sig själv.
 
Något jag redan hade där var en känsla för ridning och en vilja/envishet till att lära mig. Jag skulle ta mig framåt, på något sätt. När hon var skadad började jag trickträna, för jag ville hela tiden lära mig nya saker.
 
Tb till när man red i shorts och hoppade studs med 2,5m för att hästen skulle bli kvickare... xD

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har läst sedan då 😊 stor skillnad på både hästar och ryttare minst sagt! Men saknar Appis i bloggen, hon är så himla söt! Hur är det med henne? Hur ser hennes dagar ut? Du har ingen plan på att ta föl på henne?

2018-02-23 @ 12:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0