kvällsridning

Red bara Chelsea nu ikväll, trimmade henne en stund på banan. Funkar att rida på fyrkantsspåret där vi har skottat. Hon gick helt okej, kunde äntligen sätta lite skänkel på henne igen och stundtals väldigt fin. Pappa red Nigini samtidigt och TB longerades. Ska skotta hela banan nu och se hur det blir, för nu är den värdelös. Måste åka och hoppa i ridhus på torsdag (om den inte blir bra) och därefter bestämmer jag mig om jag ska tävla på lördag eller inte. 
 
Klarade vintern väldigt bra förra året när det inte kom någon snö. Värre nu när det snöat en hel del...det värsta är att det ska bli kallare framöver? Men förhoppningsvis sista kylan och sen går det mot vår. Har en del tävlingar nu framöver, så hästarna måste hållas igång och försöka tränas på ett bra sätt ändå.

Kommentarer
Postat av: Emma

Vi hästfolk gillar inte snö nåt vidare ;-) Annars tycker folk att det är så härligt att kunna åka skidor och allt möjligt, men vi hästfolk... nej, not so much. :-) Förstår att det är besvärligt för dig och känner igen scenariot från min tid som tävlingsryttare (utan eget ridhus), att lasta och köra iväg och träna X antal dagar i veckan är jobbigt, tidskrävande och bökigt. Men jag måste säga att jag tycker du är jätteduktig, jag följer din blogg med stort intresse, tycker att du har väldigt trevliga hästar som du verkligen rider till deras fördel, du lyckas utnyttja deras kapacitet på ett väldigt bra sätt, efter allt jag sett från dina videor. Dessutom en väldigt seriöst skriven blogg utan massa "trams" utan med fokus på din hoppning och tävlingskarriär - helt perfekt! :-)

Svar: Tack, ååh blev jätteglad för din kommentar, hoppas du ser detta!!
isabella fransson

2018-02-21 @ 15:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0