hoppning

Hoppningen idag, satte upp en smidig bana där man kan rida både bågar och linjer lite hur som helst. 24m mellan allt.
 
Nigini - Han kändes fin på marken, haft en liten svacka där de senaste passen. Tänkte mycket på att ha han på yttertygeln och då kom han upp väldigt bra på bakbenen. Hoppade fina språng hela passet och gjorde det han skulle. Hoppade bana på 1m-1,10 som han inte gjort tidigare.
 
Chelsea - Hade mitt vanliga bett idag, tre-delat och vilken skillnad. Hade inte förväntat mig en så stor skillnad på bara två trimpass med det andra. Bra i handen och inte hängig, nu kan vi fortsätta arbeta mot mer bärighet på bakbenen. Hennes första riktiga hopp-pass med en hel bana sen vilan och det gjorde hon bra!
 
Tant Brun - Red igenom henne ordentligt igår vilket kändes idag, hon var fin! Hoppade väldigt väl och bra, avslutade med ett högre räcke på 140 och det tog hon lätt och enkelt. 
 
Väldigt nöjd med alla tre som sagt, ibland har både hästarna och jag en bra dag. Det är så kul att se en utveckling på alla och det känns som vi arbetar åt rätt håll. Vinterträning suger på ett sätt när man inte har några tävlingar på nära håll men jag känner att jag verkligen fick stanna upp, analysera, se vad som behövs förbättras och sen arbeta med dom grejerna. Som min sits eller bättre markarbete. Känns som vi tar vid där vi slutade, eller till och med ännu bättre! :)
Ett par språng på varje häst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0