nyårsafton

Godmorgon! Idag är det nyårsafton vilken ingen kan ha missat, jag är bjuden på fest ikväll så vi får se hur kvällen blir. Imorgon kommer Aqua (min förra häst) och hennes ägare för att träna ett par dagar, roligt! 
 
2018 har varit ett bra år för mig, i början av året började det lite krokigt men jag lärde mig massor. Chelsea som fick va borta större delen av året och Gusti som var ny för mig, vi hade lite ''kommunikationsproblem''.  Samma med Tantbrun, vi var heller inte överens. Men när väl allt började släppa så gjorde jag äntligen 140-debuten jag så länge kämpat för. Att gå från 130 till 140 är ett stort steg och det krävs lite mer av både häst och ryttare. Tack vare min fantastiska häst har jag kunnat göra de steget nu.
 
Hösten blev väldigt bra, Chelsea kvalade Elmia på ett par tävlingar och där tog vi oss till final. Vi vann en klass här i Jönköping. Dino kvalade Breeders och väl där kvalade vi vidare till Scandinavium. Hade ett super meeting i Karlshamn där jag tog mina första två 135-placeringar och Gusti som bara är 7år gjorde en fin debut i 135. Vi avslutade året med en tävling i Danmark som jag är väldigt glad över att jag gjorde. Jag kände ingen som skulle dit men hade bestämt mig för att åka ändå, för att lära mig och skaffa erfarenhet. Där gick det ju överförväntan. Topp 3 placeringar på Chelsea och de andra två tog oxå pris. Roligt att få avsluta året så.
 
Utanför hästarna har jag oxå haft ett bra år, jag och min vän Emma hade en väldigt rolig sommar tillsammans.
 
Taggad inför 2019!!! Fortsätta träna mot nya mål!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott nytt år!

2018-12-31 @ 19:05:26
URL: http://www.ridbyxor.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0