danmark imorgon!! :D

Har packat hela eftermiddagen och ridit Nigini, de andra vilar idag då de går hela veckan sen. Allt är packat, skåpet är på lastbilen, hästarna är badade och står inne. Vi åker väldigt tidigt imorgon för att komma i god tid till färjan som går från Göteborg. Första gången vi åker färja med hästarna.
 
Jag ser så mycket framåt emot denna tävling, att komma iväg utanför Sverige, få åka på en fin lite större tävling, det är där jag vill tävla. Jag har tänkt lite på vilka tävlingar man ska välja och varför....att lägga upp en bra tävlingsplan är inte lätt, finns mycket tävlingar men vilka ska man välja. Många saker som spelar in men en sak som jag tycker är viktigt är att man är på tävling för att lära sig. Så att vara i en miljö där det är duktiga ryttare, bra banor, bra oraniserat osv... gör att man lär sig och att man själv blir mer skärpt. Jag var på en tävling i höstas som jag fick lite ''pay'n jump känsla'' på och då känner jag direkt att man själv blir lite slarvig. Omedvetet.
Nu har jag inte varit på denna tävling tidigare men tror den kommer vara bra, några duktiga ryttare från Sverige som ska dit! Jag kommer ha med mig datorn och blogga under veckan såklart! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0