visar min lägenhet

Tänkte jag skulle visa hur jag bor då jag fått önskemål om det. :) Vi har byggt ett stall som sitter ihop med en lägenhet där jag bor och sen bygger mina föräldrar sitt hus nu som snart ska vara klart att flytta in i. Jag är inte riktigt klar med all inredning men visar ändå. :) När jag flyttade hit i februari hade jag bara en säng ipincip så har fått köpa endel saker. Lägenheten har väldigt mycket fönster, så det är ljust och känns rymligt!
 
Här är den vanliga ingången, har en stor gardrob för ytterkläder, annat och ett litet städskåp. Även mitt lilla matbord. Ska köpa en lampa som ska hänga över matbordet!
 
Bakom är min ''tv-hörna''. Köpte ganska nyligen en ny tv, varit utan sen jag flyttade hit. :P
 
Såhär ser hela storarummet ut.
 
Mitt sovrum. Det är inte klart. Ska köpa en sänggavel, nytt sängbord, lampa, matta och gardiner.
Har även här stora gardrober, köpte dom på ikea som jag ''ritat'' upp själv! Jättebra och man får dom precis som man vill ha dom.
 
Baddrummet. Inte heller klart. Ska köpa ett skåp att ha tvättmedel osv.. i och sen ska vi sätta in en ''glasskiva'' som delar av badkaret och tvättmaskinen.
 
Sist mitt kök. Där har jag även en dörr direkt till stallet. :)
 
Har en lösdrift precis utanför lägenheten där Nigini och Dino gått/ska gå när de kommer hem. Sen över vår lilla väg är två lösdrifter till där hästarna som är hemma går nu! :)
 
Här bor jag och mina två katter haha... Skönt att bo så nära hästarna när jag lägger nästan all min tid på dom. När jag inte vill bo kvar här längre ska mina föräldrar nog hyra ut det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Insererande och roligt att du delar med dig!
Hur många kvadrat blev din lägenhet på?
Hur många kvadrat hamnade stallbyggnaden på?
Hur såg det ut med brandreglerna när ni valde att bygga lägenhet och stall i hopp?

Om det är okej att fråga såklart. Fortsätt insperara och satsa! Mvh

2017-11-09 @ 17:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0