resultat grevagården

Dagen har gått bra. Chelsea hade sista ner i 120, kom lite stort på oxern och fick bakbommen. Rundan var sådär, lite dåligt flyt. I 130 gick det bättre, felfria och 3a!! Jättekul, topp tre i 130 har vi aldrig varit innan och jag red inte superfort, kände att vi hade en växel till. :) Hon hoppade fantastiskt och var riktigt försiktig, rundan flöt på bra och vi känns redo för att ta steget till 135 nästa helg.
 
TB var felfri i 120, dock utanför placering. I 130 var hon jättefin och hoppade så bra. Tror detta är vår bästa runda hittills. Tyvärr nästsista hindret ner i omhoppningen. Hon gick ner lite tidigt med bakbenen så bakbommen föll på oxern. Ganska oturligt, annars hade vi kommit 4a efter Chelsea då vi fick till en bra omhoppning. Men hade henne verkligen framme för skänkeln idag, allt flöt på och jag fick en jättebra känsla. Var lite missnöjd med den biten på förra tävlingen men väldigt nöjd idag. Debuterade även den nya och jag klantade mig på 3an annars fin och felfri. Tre dagar hemma nu sen åker vi som sagt på torsdag igen och tävlar hela helgen i Helsingborg. Kul!!
 
Kolla så fina rosetter!! TantBrun fick som vanligt hämta Chelseas pris haha.. inga knoppar idag heller, kände att jag behövde kunna hålla i nåt. :D
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får vi ingen presentation av den nya pållen snart?

2017-10-31 @ 10:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0