plan för resten av året

Tänkte uppdatera med vilka hästar jag har hemma och vad jag har för plan med varje häst. Bara tre månader kvar av året och det är inte så många tävlingar kvar. Jag vill tävla på till december om hästarna känns i fin form (som jag känner nu), men man vet inte hur mycket motivation man har kvar där mot slutet. Tycker december är en seg månad, däremot när januari kommit och man har sina nya mål för året kommer motivationen tillbaka. Här är min plan/mål för varje häst resten av året. 
 
Chelsea - Målen jag hade i år var att kvala Falsterbo och bli snabbare i omhoppningar. Tycker jag uppnådde båda men att bli snabbare går alltid att förbättra. Så resten av året är att fortsätta träna på det, bli ännu stadigare i 130, debutera 135 och göra det bra.
 

TB - Hade inga direkta mål med henne i början av året då hon bara var här på prov först. Men hittills har vi ridit felfritt i 130. Så det är lite samma mål som med Chelsea, rida fler 130, debutera 135 och göra det bra, snabbare i omhoppningar. Sen hade jag även velat rida någon 140 men nu fick hon en vila där i somras/början av hösten så kanske inte ''hinner'' det iår. 

 

Nigini - Inga direkta tävlingsmål utan blir mest att träna på hemma. Fortsätta stärka upp honom. Sen starta någon tävling när det passar och hoppas på att han gör det lika bra som i våras. Förbereda han tills nästa år.
 
Dino - Stärka upp honom under denna perioden och fortsätta utveckla han på marken. Hoppa in och även åka på en träning. 
 
Ja det var väl det. :) I december blir det väldigt lugnt för alla hästarna, helvila för unghästarna och de ''äldre'' hålls igång men får tävlings/hoppvila och lite lugnare pass.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den nya då? Vad för plan med den och va är det för en?

2017-10-14 @ 21:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0