måndag

Öppnade idag på jobbet så när jag var hemma strax efter tre tog jag mig en powernap innan jag gick ut och red. Så kallt!!!! Nigini fick hoppa då han inte hoppade igår. Han var duktig, lite spänd i början men det släppte och sen hoppade han väldigt fint. Känner att han stärkt upp sig ytterligare då jag kan rida han i en bättre galopp nu, där han orkar att bära sig. Kul! Då blir oxå sprången helt annorlunda, på ett positivt sätt!
 
Chelsea trimmades en stund och kändes okej, fin mot slutet och försökte samla henne för sätet och skänkeln. Citrus och TB longerades med hjälp av pappa, skönt med hjälp! Imorgon kommer hovis och kollar på Dinos hovböld samt att han ska få på sig skor då han blivit så himla ömfotad nu. Föredrar att han dom barfota men bara om det funkar, de ska ju inte ha ont!! Nigini har funkat väldigt bra utan skor och har därför inte behövt det mer än ett par veckor där vi red mycket på grusbana (hos min tränare). 
 
En gammal bild på mig och Tess. Nu ska jag sova, jobbar 13-22 imorgon så tänker gå upp i tid så jag hinner med endel på förmiddagen utan stress. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0