lugn vecka

Måndag och ny vecka igen, hästarna som tävlade i helgen kommer att få ta det lite lugnt nu i början av veckan. Tre dagars tävlande och ganska höga klasser, antar att dom är lite trötta. Men Nigini ska ridas och Dino vilar, han ömmar lite i hoven så kanske att det är en hovböld. 
 
Känns roligt att ha varit i Helsingborg och faktiskt tävlat om placeringar, inte bara ridit runt för att få en bra runda. Det har varit ganska svårt byggt och många duktiga med. Går inte att jämföra med tävlingen jag var på förra helgen, varken startfältet eller banorna. Nästan alla mina fel har kommit när jag inte galopperat, utan börjat att bromsa. Förstår hur viktigt det är att hålla galoppen hela banan runt när det är både högre och svårare. Finns inte tid för ett extra språng eller ta bort galoppen. Så det måste jag fortsätta träna på nu resten av året. När man bromsar förlorar man ju oxå endel tid och då förlorar man dom färgade rosetterna. För att ta steget till 140 nästa år krävs det att jag är säker på att ha en bra galopp, hitta rätt distanser och rida rätt antal galoppsprång. 
 
På tal om något annat, såg ni världscupen igår? Vi åkte hem lagom till att det började och hade något att kolla på på vägen hem. Vilken rolig omhoppning det blev och kul med Henrik i toppen igen!!! 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Usch, tråkigt med potentiell hovböld. Hoppas det går över fort!

2017-11-06 @ 18:59:39
URL: http://https://www.sannajohansson.com
Postat av: Marielle

Hoppas din vecka blir bra!

2017-11-08 @ 08:37:23
URL: http://www.nouw.com/mariellefriman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0