frågor och svar

Glömt svara på frågorna jag fick!
 
Du har inget tips om stall i trakterna? Jag ska flytta upp från Malmö med min pålla. Typ mellan Värnamo och Jönköping? :D
 
Svar: Nej tyvärr inte, har inte så stor koll på stall. 
 
Inspererande och roligt att du delar med dig! 
Hur många kvadrat blev din lägenhet på? 
Hur många kvadrat hamnade stallbyggnaden på? 
Hur såg det ut med brandreglerna när ni valde att bygga lägenhet och stall ihop? 

Om det är okej att fråga såklart. Fortsätt insperara och satsa! Mvh
 
Svar: Min lägenhet är ca 60m2. Lagom tycker jag, då jag hatar att städa haha. Stallet är 155m2. Angående brandregler har vi en brandvägg och en branddörr mellan min lägenhet och stallet, inte mer än så. :) Tack så mycket!!
 
Varför detta eviga "den nya" och "min tränare"? Tröttsamt att läsa när allt ska vara så "hemligt".... Synd, för intressant blogg annars
 
Svar: (Detta var när jag precis fått hem Citrus). Jag fick hem Citrus för att ''prova'' lite och då ville jag inte dela med mig för mycket eftersom jag inte visste om hon skulle vara kvar. Om hon åkt hem efter kort tid hade jag säkert fått frågor varför hon åkte osv.. därför höll jag det utanför i början. Jag vill absolut inte verka hemlig här i min blogg men vill inte dela med mig av precis allting. Det går bra att fråga om ni undrar något! Vet inte varför jag skriver, ''min tränare'' haha bara blivit så. Jag tränar för Victoria Almgren och har gjort i 2år nu. 
 
Har även fått frågor om sadelkammaren och var vi köpt skåpen. De är från ikeas köksavdelning både skåp och diskbänk, är jättenöjd verkligen!

Kommentarer
Postat av: Emma

Men vilken fin sadelkammare! Både snygg och, kan jag tänka mig, väldigt praktisk! Tack för en trevlig blogg förresten!

2017-12-01 @ 08:33:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0