effektiv dag

Alla hästarna har fått komma ut och galoppera idag, härligt väder och hästarna var pigga! Imorgon är det träning med två hästar och de andra får gå på tur igen. Ska hinna klippa en häst oxå, min favoritsyssla...not! 
 
Under kvällen var jag iväg på Ikea för att köpa lite grejer till sadelkammaren samt min lägenhet. Tappade motivationen till att fortsätta med de sista grejerna men idag kände jag mig inspirerad igen haha.. Till sadelkammaren blev det tavlor (ska beställa bilder på hästarna!), skoställ, ''jack-hängare'', korgar och så var det nog allt. Sen har jag även fått upp vårt gamla köksbord där inne, ska antingen måla om det eller hitta något annat passande...plus andra stolar. Vill även att det ska bli lite högre, så får se! Kan visa bild på de andra jag köpte någon annan dag och när jag fått upp tavlorna! :)
 
Köpte (bland annat) en ljusslinga att ha i mitt sovrum, blev väldigt mysigt! Snart är det dags att börja julpynta, jag som aldrig bott själv tidigare har inget julpynt. Men snart ska jag och några kompisar till Ullared så då blir det att inhandla sånt. Ska ha en gran med, men mina katter lär ju riva den.... :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0