oinspirerad

Har känt mig lite oinspirerad till ridningen nu, inte omotiverad utan oinspirerad. Vet inte riktigt vad jag ska träna och jobba på. Det är väldigt mycket samma nu, samma 120-klasser, samma småtävlingar.. Fick ingen träningstid heller, träningar ger mig alltid massor av inspiration. Men när jag känner såhär återgår jag alltid till att träna min sits och på grundarbetet. Chelsea börjar känna väldigt fin på marken nu, tränat på att hon ska sätta sig, korta upp sina bakben, hon vill så gärna springa iväg och bli lång. Sen även att hon ska behålla stödet i övergångarna och att inte bli fast i handen. Blir lätt att hon hänger och jag hänger tillbaka utan att tänka på det själv. Men det känns som det går åt rätt håll. 
 
Med TB är det lite svårare på marken just nu, red igenom henne ordentligt i förrgår vilket gav resultat igår. Jag har nog henne för rak i sidorna, hon måste igenom för annars blir hon lätt stretig (o-lösgjord) när jag ska sätta ihop henne. Behöver verkligen markarbetes-träna henne nu.
Nigini känns så fin, efter bara en veckas vila så kändes det som att sitta på en ny häst. Har börjat lära han byten och det hade vi lite problem med men efter en veckas vila gjorde han det jättebra. Tror han behöver sin sommarvila nu, för att smälta allt. Men nästa helg är det tävling och sen efter det har jag planerat vila. Blev lite dumt när jag inte kom iväg till Grevagården som planerat...
 
Några språng på Tant brun från förra helgens tävlingar. Så fin!!!! Hon är verkligen speciell.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0