ledig slappdag....

Idag har jag äntligen vart ledig, har bara varit iväg på förmiddagen och köpt lite grejer till mina katter och lägenhet. Sen har jag inte gjort mycket mer... Det har varit en väldigt intensiv period med mycket tävlingar nu, fått endel bra resultat men mycket att jobba på. Nu ska det bli skönt med en lugnare period. Nigini på bete och jag tänker även ge TB en lugnare period, ev. att hon gör en start om ett par veckor men annars har jag ingen tävling planerad förrän om någon månad. Nu ligger allt fokus på Chelsea och de tävlingarna vi har kvar fram till Falsterbo, därefter ska hon också få det lite lugnt. Sen börja träna inför höstens tävlingar.
DMet vill jag hoppa med båda hästarna, sen åka på lite större inomhustävlingar där det finns passande klasser för mina hästar. Att komma iväg utomlands och göra en tävling är något jag också hoppas på.
 
Det som driver och inspirerar en är verkligen att se vad man har framöver. Vilka tävlingar och vilka mål man har satta. Något jag ser fram emot är nästa år när Dino blir fyra och Nigini fem. Även mina andra två kommer att vara snäppet högre. Inspiration leder till motivation och det är något man inte kan få för mycket av när man håller på med hästar....
 
Kom att tänka på vad fort tiden har gått detta år, känns som jag nyss gjorde debut på TB och Chelseas andra tävling för året, felfria i alla fyra starter! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0