F&S

Här kommer lite svar på frågor jag fick, de större frågorna får ett eget inlägg istället.
 
Berätta om katterna! Var kommer de ifrån? Vad heter de? Hur gamla är de? 
 
Svar: Jag köpte dom av min kompis Emelie, hennes stallkatt fick ungar i våras. De är 3 månader gamla, en hona och en hane (ska kastrera hanen så fort det går). Min mamma tyckte dom skulle heta som våra gamla katter gjorde, Ida och Mulle haha. Så de får heta de... Vi hade katter för många år sedan så det blev en självklarhet att skaffa två när jag flyttade till gården. :)
 
Vem såldes Aqua till? Saknar du henne? På vilken nivå tävlas hon nu? 
 
Svar: Aqua såldes till en yngre tjej, hon går på ridgymnasium så Aqua står där under vinterhalvåret. Hon har varit ute på pay'n jumps vilket har gått bra och tanken i framtiden är att de ska ut och tävla ihop. På vilken nivå vet jag inte men tror hon vill rida på 120-130 på lång sikt. Klart jag saknar henne men eftersom det tog ett halvår att sälja henne så kände jag mig så pass klar med henne när hon väl skulle åka samt att hemmet var perfekt för henne!! :) Ska hälsa på henne så snart vi har vägarna förbi!
 
Hur går det med fölis? Skulle vara kul men fler updates och bilder!! Vad blev det slutgiltiga namnet?
 
Svar: Det går jättebra, hon är en riktigt kaxig liten tjej... men social och nyfiken. Hon ska heta Quins Heart och än så länge har jag inget smeknamn. Det blir väl ''hjärtat'' till slut om jag inte kommer på något annat, förslag? Ska fixa fler bilder men min kamera på mobilen har gått sönder så därför har det blivit dåligt med bilder....
 
Vad jobbar du med? 
 
Svar: Jag jobbar extra på konsum, dock blir det nästan alltid 75% i månaden. Har blivit erbjuden fast tjänst men tackade nej då jag isåfall skulle jobbat varannan helg. Nu kan jag välja själv och jag lämnar alltid in dom helgerna jag ska tävla så får jag ledigt då. Jag trivs väldigt bra där, tjänar bra och kan lägga mycket pengar på hästarna. 
 
Vad vill du göra i framtiden?
 
Svar: Just nu vill jag bara rida, tävla och utvecklas. Hade såklart varit en dröm att kunna leva på hästarna men just nu går det inte. Kanske i framtiden. Eller så tröttnar jag och pluggar till något, men det får framtiden utvisa. Känner verkligen ingen hets till att utbilda mig, kan göra det när jag är 30 eller 40, när jag känner mig klar med hästarna, om jag nu gör det någon gång. 
 
Nyfiken: vad skulle det kosta och under hur lång period? Funderar att lämna iväg min häst på försäljning.
 
Svar: Om du är intresserad kan du maila mig: isaabellla_@hotmail.com :)
 
Vad skulle du ta betalt eller skulle du se det som en möjlighet bara att ta en häst för tillridning/miljöträning/tävling?
 
Svar: Jag tar betalt (som sagt bättre att maila vid intresse), jag har så pass mycket erfarenhet och kunskap nu att jag inte gör något gratis. Jag känner att jag kan göra ett bra jobb med en häst tillsammans med min tränare och vill man ha hästen bra utbildad då får man betala för det. Jag tar betalt för Nigini även om det är en liten summa om man jämför med om han skulle stå hos en proffsryttare.
Jag ser det inte som en möjlighet på det sättet då jag kommit så pass långt, men om det skulle vara en möjlighet för mig handlar det om en riktigt bra häst. Men visst utvecklar det mig att ha en häst i träning, man lär sig alltid något att jobba med en ny häst. Plus att det är inspirerande med lite nya hästar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0