4 fel😋

Idag var det tävling för mig och Chelsea. Jag kände tyvärr att det som hände i Falsterbo satt i mig, jag red tokfel på en oxer och nu blev jag rädd för att göra samma misstag igen. Men Chelsea var riktigt fin och hoppade runt bra, blev bara för mycket back mot 2an så det rev vi. Annars var känslan sådär, jag tvekade och red inte på min känsla. Men ska ut nästa helg igen och hoppa en 120 så då hoppas jag det ska kännas bättre. Chelsea var riktigt pigg och verkade tycka det var kul att få komma ut igen!😄


lördag

Dagarna går så fort när man jobbar i stall, snart är redan denna vecka slut. Idag har vi varit iväg på tävling på förmiddagen, sen när vi kom hem red jag Chelsea och hoppade Nigini. Det gick helt okej, Chelsea var stark och Nigini var duktig men vi fick lite nytt att jobba på. Imorgon ska vi på tävling igen och då ska Chelsea följa med så vi hoppar en 120 klass. Hoppade henne i veckan och hon var jättefin, så jag ser fram emot att tävla igen. Få komma ut igen, det var ett tag sen nu... 

onsdag

Allt går bra, skönt att få en paus från sitt vanliga jobb och bara va i stallet hela dagen. De här två dagarna har jag mest fått jobba med sitsen, min skänkel åker fram lite och jag tappar vikten i stigbygeln. Så det måste jag tänka på nu.. Imorgon ska jag hoppträna Chelsea då vi kanske ska tävla i helgen, hoppas det iallafall, hade varit bra att komma ut nu efter senaste tävlingen.... Nigini ska nog hoppa lite till helgen, han sköter sig och det är bra träning inför kommande meetings att få vara iväg såhär. :) Nej, nu är det dags att sova, upp tidigt imorgon igen.
Chelsea och jag på tur innan idag.
 

Tisdag

Hej hej! Jobbade mitt sista pass i söndags och nu har jag ledigt i tre veckor. 😊 Som jag skrivit tidigare hade jag planerat att åka till min tränare vilket jag är nu. Har med mig Chelsea och Nigini. Skoj med lite annat och jag hoppas det blir lärorikt. 😊 Tror det är bra att komma iväg och få lite ny inspiration, lätt att hamna i sin egna lilla bubbla när man bara är hemma och rider...

Får bli en gammal bild...ny mobil=inga bilder!


❤️❤️


lördag

Åkte hem i torsdag och hälsade på Aqua på vägen. Känns som det var jättelänge sen hon åkte men det är bara fyra månader sen. Hon var sig lik iallafall och har ett bra hem med mycket kärlek. Får göra det hon är bäst på.

Nu är jag på jobbet och jobbar till stängning, även imorgon... sen äntligen ledig!!!! Haft bra pass på hästarna både igår och idag, känns bra. Nigini var väldigt fin igår och galoppombyterna börjar sitta ganska bra nu.


onsdag

Åkte lite spontant ner till vår sommarstuga igårkväll, har två lediga dagar och sen jobbar jag hela helgen. Därefter ''semester'' men åker till min tränare så blir ingen vila. Därför passade jag på att bara ta en dag att ligga och sola/bada, försöka bli frisk då jag varit sjuk... Red hästarna igår innan jag åkte och imorgon åker jag hem igen. När beror på vädret, verkar bli fint även imorgon. :) Ska iallafall hälsa på Aqua innan jag åker hemåt då hon står en kvart härifrån och sen tänkte jag även åka till Ullared, men tror jag skippar det som jag känner nu.... haha.
Skönt att komma iväg till även fast jag blir sjukt rastlös av att inte göra något....
 

söndag

Hej!! Denna veckan har det känts som tiden har stått still, men snart är det ny vecka och det ska bli så skönt. Jobbar bara nästa vecka sen är jag ledig från konsum i 3 veckor, så skönt!!!
Nigini har jag ridit ett par pass denna vecka och han verkar inte tappat så mycket. Känns som vanligt men lite oriden, vilket inte är så konstigt. Kul att ha han igång igen, men längtar tills Dino kommer hem, då ska han hoppas in lite mer ordentligt. 
 
Hjärtat hade lite krokiga ben när hon föddes men vår hovslagare har gjort ett jättebra jobb och hennes ben har ''svarat'' bra på det. Så nu ser hon jättefin ut. Tror inte jag har någon förebild annars hade jag kunnat visa. Dino föddes med helt raka så där behövde vi inte göra någonting alls. Men hon har varit så duktig när vi hållt på och fixat med henne, nästan som en liten diva som gillar uppmärksamheten hon får hahha.
Två bilder från häromkvällen.

💕💕💕


måndag

Ny dag nya tag, eller? Njaaa, så snabbt släpper jag inte gårdagens misstag. Det känns bara så surt, vi tog oss till Falsterbo, Chelsea var i toppform... Det var inte bara en vanlig tävling.... Men det kommer nya tävlingar, Falsterbo nästa år igen, Elmia i höst. Man får lära sig och gå vidare. Bara kämpa på och aldrig ge upp. Jag hade roligt där nere, båda mina kusiner kvalade också dit, min tränare var där och hjälpte mig med allt, det var lärorikt, inspirerande, även om jag bara ville åka hem efter gårdagens start. Jag får kolla framåt, vad jag har härnäst. Ska hämta hem Nigini nu i dagarna, sätta igång honom så han kan följa med ner när jag är hos min tränare. Behöver hjälp med markarbetet så det kan befästas bättre. Jag kan äntligen gå upp till 130 och försöka bli stadig där. Jag letar efter ännu en lovande häst. Det kommer bli en spännande höst och jag får ta mig med allt jag lärt mig iår fram tills idag. 
Men jag känner att jag saknar något, det är något jag missar i min utveckling. För det känns som jag alltid faller vid målsnöret, jag kommer inte enda fram.... Jag har aldrig tagit en vinst, alltid hamnat 2,3,4,5 osv... varför är jag aldrig längst upp? Kanske att jag är för feg, vågar aldrig chansa tillräckligt, rider alltid på säkerhet. Det är något jag vill släppa på, våga chansa mer, våga rida för vinst. Det är mitt mål i höst.

-

Hemma från Falsterbo nu... Blev ett stort misstag i dagens klass vilket gjorde att jag trillade av. Idag var inte rätt dag att göra ett sånt misstag på. Går inte ens beskriva min känsla just nu, så arg o besviken på mig själv. Chelsea har varit felfri, hoppat så jäkla bra så bara förstör jag. Känns så hopplöst nu, att man aldrig lär sig liksom...


första semifinalen, film

Så himla roligt att vara här och tävla. Chelsea verkar tycka om det med, hon var riktigt pigg och taggad. Hoppade väl och bra på framhoppningen. Väldigt lärorikt och inspirerande!!

Felfri

Chelsea var så fin och duktig idag, märks att hon tycker om lite större arenor. Hoppade riktigt bra!!! Felfri och helt okej tid gav oss en 14-plats av 67 starter. Blev lite arg att jag inte red snabbare men samtidigt är det bra med en felfri runda för att ta sig till final. Bara likadant imorgon!!


På plats o redo inför imorgon


Påväg

Kom iväg i god tid för engångsskull! Tar nog nästan 5 timmar ner med matpaus.😊 Ska försöka uppdatera mycket i helgen med bilder och så, antar att det är uppskattat! Nu kör vi💪🏻


falsterbo imorgon

Chelsea är nyklippt, lastbilen står framme och nu ska jag bara packa ihop mina grejer här inne. Tar det sista till Chelsea imorgon, inte så mycket när man bara ha med sig en häst. Red henne innan och hon var riktigt pigg. :) Vi åker vid lunch imorgon och har ett par timmar ner. Ska duscha henne innan och sen rida när vi kommer fram. Ska bli så roligt!!!! :) Hittills är jag inte nervös, ser det bara som en vanligt tävling. Men det kommer såklart vara lite nerver tror jag,... Vi gör vårt bästa iallafall!
 

Taggad💪🏻

Startlistan till Falsterbo ute för lördagen. Startar redan som nr. 5.😊


tränat

Har varit iväg och hopptränat med Chelsea idag. Kändes bra och hon hoppade fint. Fick något nedslag så hoppas att hon är extra försiktig i helgen. Ska rida hemma nu onsdag och torsdag, sen åker vi ner fredag förmiddag och så rider jag ett pass där nere. 
Dags att börja förbereda med tvättning, packning och klippning av Chelsea nu det kommande dagarna. Roligt!!!
 

Trött😍


söndag

Söndag och snart ny vecka vilket innebär Falsterbo-veckan. Chelsea fick gå ett kondispass idag och TB ett joggingpass ute och på banan. Ska åka och träna på onsdag eventuellt och sen åker vi ner till Falsterbo på fredag. Tävlar där lördag och söndag, sen är finalen på onsdagen om jag kommer dit. :) Kul!!! Jag som tyckte det skulle va skönt med en lugnare period med mindre hästar/tävlingar, det ångrar jag nu. Vill bara ha fler hästar och fler tävlingar framöver. Dock åker jag nog till min tränare efter Falsterbo och är där i 2-3 veckor, ska bli roligt. :)
 
Fick lite bilder på Nigini och Dino som går på bete, vill att dom ska komma hem snart....men lite mer semester får dom allt. :)

RSS 2.0