bilder på stallet

Var någon som ville att jag skulle visa fler bilder från stallet/hur det går (för längesen dock), så tänkte göra det nu. :)
 
Kan börja med boxarna, har redan visat många bilder men det har hänt lite nya grejer. Jag är jättenöjd med murningen och tegelstenarna vi valde. Det var ganska svårt att få tag i just de färgerna vi ville ha men jag gav mig inte haha, skulle ha just de. Hästarna trivs jättebra med öppet upptill och jag tycker inte det känns så instängt då. Vi har fått in vattenkoppar men inga krubbor. Jag vill ha gjutna krubbor men det prioriteras inte direkt. Vi har öppningsbara fönster i varje box 1-2 stycken vilket är trevligt. Sen har vi äntligen fått upp gallret runt fölboxen, galler runt en box var ett måste ifall vi har en vild häst i framtiden. Ja det var väl det.
 
En bild från i somras när de står och kollar ut. :)
 
Fölboxen, hade tyvärr ingen bättre bild.
 
Vi har ett litet ''fönster'' så de kan prata med varandra även där.
 
Andra sidan.
 
Det som är kvar är att måla betongväggarna, börjat lite här men tror inte det är något vi kommer prioritera. Men jag får nog ta tag i det själv. :)
 
Kommer bli ännu snyggare sen när vi fått upp väggarna i stallet.
 
Sadelkammaren har fått prioriteras ner nu. Men nu ska vi väl försöka få ordning där. Tror inte jag visat den alls? Inte så mycket än, tanken är skåp till höger, sadlar/träns rakt fram och till vänster ska det hängas upp blöta täcken. Bakom mig har vi tvättmaskinen (Har jag visat den? Den har vi haft sen i höstas, så skönt!) och sen ska det är sättas in en diskho och en bänk! :) Ska väl ha något litet bord med stolar oxå.
 
Ja det är väl det som hänt med stallet. Spolspiltan ska kaklas någon gång men det är inget som prioriteras heller. Sen ska som sagt väggarna upp, sen är det väl klart tror jag? Kanske något i foderrummet som ska göras med.
 
Lägenheten börjar faktiskt bli klar!! :) Köket är beställt, badrummet håller på att kaklas och på onsdag ska jag försöka mig på att måla de väggar som ska målas. Snart kan jag faktiskt flytta in! Ska bli så roligt att köpa massa grejer dit, tur man jobbat mycket nu haha. Ska bli väldigt skönt att flytta dit, bara kunna gå ut/in, inte behöva ta bilen och dessutom vantrivs jag där vi bor nu.... Försöker va så mycket borta på gården tills dess iallafall. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej
Det är första gå gen jag tittar in på din blogg :)
Blir nyfiken vart bor ni nu?
Och kommer lägenheten ligga på stallet?
Jätte fina bilder. Skönt att få en riktig selkamnare

2017-01-09 @ 13:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0