2017

Började året igår med att rida den nya hästen (efter att ha vaknat extremt bakis men piggnade snabbt till haha), vilket gick bra. Jag håller den utanför bloggen så länge, för det är lite oklart hur länge den stannar osv... Sen måste jag kolla om det är okej att jag skriver om den här med. Men jag kan iallafall säga att jag fått en stor möjlighet och ett stort förtroende att ha denna häst hemma. Den är ganska ung fortfarande men har ändå gått vad den ska. Första hästen jag har som gått lite större klasser/tävlingar och har en bra utbildning.
Iallafall så jobbade jag hela kvällen igår och var rätt trött efteråt. Vaknade sjuk och trött men har ändå spenderat hela dagen borta på gården. Har ridit 3 stycken, mockat stallet/lösdrifterna och så började även pappa och jag montera skåp i sadelkammaren. Sadelkammaren har det inte hänt så mycket med då vi prioriterat lägenheten istället, men nu ska vi väl försöka få ordning där med så jag kan flytta in alla grejer. Det är tråkigt att ha de i stallgången. 
 
Har börjat sätta igång Chelsea efter en period där hon bara gått i hagen. Det var för att bara låta henne stressa ner och äta upp sig vilket hon verkligen gjort, känns så bra. Tror hon vilat en månad men gått något pass då och då, tror inte hon tappat så mycket då hon gått ute dygnet runt samt har en bra grundkondis/styrka. Hon har mycket energi så de första passen blir nog bara till att galoppera bort den haha.. Aqua ska med igång nu, sen har jag den nya och Nigini. Mycket hästar nu men det är roligt!
 
Inatt frös det på, jätteskönt för hagarna har varit väldigt blöta och leriga på sina ställen....Men vi jämnade till dom så gott de gick igår så nu ser de bra ut igen. :)
Hästarna ikväll, har två inne på natten nu. :) Den nya och Tess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0