träningstisdag

Har varit och tränat med Chelsea under eftermiddagen, själva hoppningen gick bra men jag känner att jag står fast i markarbetet och inte kommer längre. Har svårt att få henne komma mer på bakbenen, jag är sån som tänker väldigt mycket och analyserar. Har suttit och kollat filmer på när Spetz red henne och då hade han henne mer på bakbenen och mer ihop. Dit vill jag komma... Dock hade vi jobbat på bra med rakrikningen så det nästan blivit för mycket haha. Får be pappa stå och kolla när jag rider nästa gång så hon går rakt. Något annat positivt är att hon känns väldigt fin i munnen nu, fortfarande lite tjafsig men det är stor skillnad sen innan vintervilan. Det blir så mycket lättare att rida på hinder nu när hon är stadigare framtill. Men måste fortfarande få henne mer på bakbenen och det känner jag att jag inte kan lösa själv så min tränare få rida henne och visa mig. Då brukar jag ändå förstå ganska bra. 
 
Fortfarande så glad över att det gick bra med den nya hästen på tävlingen i söndags. Det är en häst jag fått låna av min tränare som hon äger ihop med sin hästägare. Stort förtroende att få låna och tävla denna häst, verkligen! Hon är 8år, e. Contender - Quidam de revel. Toppstam, och då ska hon ju kunna hoppa, vilket hon verkligen visade på tävlingen. Längtar tills nästa tävling i Lidköping som är inte nu till helgen men nästa, då åker vi lördag och söndag. Blir samma klasser, 1,10,1,20 och 1,20. :)
På tävlingen. :)
 
Igår var det så varmt under kvällen så kunde ha fönstren öppna i boxarna under natten, det tyckte hon om och stod och kollade ut hela tiden. Längtar tills våren då det alltid kan vara öppet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0