jag blir aldrig nöjd

Mitt mål med min ridning är att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker. Jag vill se resultat och ta mig framåt, då måste man hela tiden göra små små förändringar i det man gör. Jag har som långsiktigt mål att någon gång rida 150, jag vet att den dagen jag debuterar 140 och senare svår hoppning 145 kommer jag inte vara nöjd med det. Jag har viljan att ta mig dit och även hjälp till att ta mig dit så det är möjligt. Att jag aldrig blir nöjd ser jag både som något positivt och negativt. Positivt att jag hela tiden är hungrig för mer utveckling men negativt för att jag har svårt att känna mig nöjd med en prestation. Som i helgen när jag gjorde bra resultat så tänkte jag ''fast det var ju bara en liten regional tävling''.......
Jag vill lära mig utbilda hästar och ta de upp i klasserna, något jag redan gjort med både Cazzilla och Chelsea men för varje gång blir det en bättre utbildning. Nu har jag Dino och Nigini att utbilda och ta upp i klasserna i framtiden. 
Den här lilla räven ska snart igång för att börja träna inför tävlingsdebut! Roligt!!
 
För att se så jag hela tiden utvecklas brukar jag tänka tillbaka på vart jag var för ett år sen. För ett år sen hade jag Aqua som var min första häst, Cazzilla som var på väg att gå lite större och Tess som jag efter en lång rehabilitering startat igen. Idag satsar jag inte på någon av dom tre utan har tre nya som jag lägger min tid på. Ett bra men jobbigt beslut jag tog förra året var att sluta med både Aqua och Cazzilla (Tess slutade jag med långt innan då hon inte höll för hoppningen). Jag hade utvecklats så mycket att hästarna inte räcker till för mina ambitioner. Har alltid trott att jag inte kunnat göra mig av med en häst och därför kommer det sätta stopp för min utveckling. Men det är bättre att hästen får komma till någon som har lite mer passande mål än vad jag har. Och jag vet att de kan få de lika bra hos någon annan som hos mig.
 
För att se så jag inte står och stampar på samma ställe förlänge så kollar jag tillbaka ett halvår. Chelsea har gjort en stor utveckling sen dess. Dels att jag fått henne att äta upp sig under vintern och bli rund över rumpan. Jag har fått en stadigare mun på henne och vi har blivit snabbare i omhoppningen. Nu vill jag utveckla henne så att hon kommer mer på bakbenen, bli stadigare i 130 klasser och ännu snabbare i omhoppningen. Får se vart vi är i augusti månad iår och om vi utvecklats något. Men det tvivlar jag inte på! 
 
 
Vilka är ni som läser? Tävlar ni? Tränar? Bara rider i skogen? Hade varit kul att veta. :)

Kommentarer
Postat av: Moa

Har en gammal läromästare hemma som jag är iväg med på små tävlingar i både hoppning och dressyr :) Men mycket ridning i skogen och liknande :) Nu i helgen var jag och min D-ponny på en pay and jump och hoppade felfritt både 70 cm och 80 cm! Så lite energi finns det i min snälla gubbe :)

2017-02-22 @ 15:36:22
Postat av: hanna

Jag rider mindre och mindre, varit medryttare på några islandshästar i flera år men nu jobbar jag som chef och känner att jag vill lägger mer tid på mig själv och vila iom jobbet. Jag har prioriterat bort ridningen helt enkelt då jag insett att 110% jobb och två hundar inte ger något utrymme för hästar. Men jag tycker om att läsa din blogg, jag rider ut ibland och vill se hur det går för dig i din satsning!

2017-02-23 @ 17:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0