söndag

Kom hem sent igår, vi åkte så fort jag hoppat 130-klassen. Idag har jag en ledig dag framför mig, ska rida unghästarna, packa upp och fixa. Sen inte mycket mer, för imorgon åker jag och två kompisar till Ullared, tidigt!! 
Nu när sista tävlingen för året är över ska hästarna få ta det lugnt månaden ut. Ridas kravlöst och få några extra vilodagar. I januari sen sätter vi igång och börjar träna igen, i början av februari har jag planerat en tävling. Hästarna ska även på en ''hälsokoll'' nästa vecka för att se så allt är okej, de har tävlats på mycket nu och det känns bra att kolla så dom är fräscha! :) 
 
Vet inte hur man ska sammanfatta detta tävlingsår, men väldigt utvecklande och lärorikt. Väldigt bra resultatmässigt, aldrig ridit så många felfria rundor eller tagit så många placeringar. Jag har blivit snabbare, säkrare och tagit mig upp en klass. Nu rider vi 130 utan problem vilket bara i somras kunde kännas stort. Att avsluta med bra resultat i Södertälje som var en elit/nationell tävling känns så bra, det visar att det inte är för svårt och att vi behöver komma ut mer på såna tävlingar nästa år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0