igångsättning

Onsdag idag och jag har nu börjat sätta igång hästarna lite smått. Blir nog inte så många pass denna vecka ändå pga nyår och jobb men kul att börja rida igång. Föredrar att inte lägga en för lång vila för mina äldre hästar. även om denna blir lite längre pga tävlingsuppehåll nu. Men jag ger de alltid korta pausperioder hela året, de skadar inte, snarare tvärtom.
Chelsea fick komma ut på tur idag och hon var pigg!! Ville mest springa rakt fram och göra av med energi. Dino gick ett kort pass på banan då det blivit mörkt. Har var så så fin, satt och log hela passet. Han har verkligen förstått själva hoppningen nu och känns fin i galoppen. Lägre i formen och med ett bättre stöd på bettet. Hoppar väldigt väl och är otittig. Imorgon ska vi åka och träna han och jag, så himla kul. Beroende på hur det går där så ska han få vila ganska snart, fram till mars tror jag. 
 
Har börjat kolla lite tävlingar, hoppas på att hitta någon pay'n jump nu i januari och sen börjar tävlingarna i februari. Men propparna är så sena på att komma ut så jag har ingen plan än. Men med ännu ett år av erfarenhet på tävlingar så vet jag nu vilka tävlingar jag ska åka på och inte. Lägga upp en plan efter målen på varje häst. Rolig!! 

Kommentarer
Postat av: Astrid

Skulle inte du kunna du skriva om hur du skulle lägga upp en igångsättning efter en vila?

2018-01-05 @ 23:05:41
URL: http://finest.se/aastriid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0