bilder på sadelkammaren

Plockade iordning i sadelkammaren på morgonen då sista bänken är insatt nu. Egentligen hade allt kunnat vara klart för längesen. Men jag har varit seg på att bestämma mig hur allt ska bli, vill att det ska bli fint! Så här ser det ut hittills.
 
Skåp där jag har schabrak, täcken, klippmaskiner och även lite andra grejer. På hyllan ovan har jag massa täcken. I lådan har jag skydd och ska även köpa en till där jag kan förvara andra saker. 
 
Bänken med diskho, putskrok och en massa lådor med bra förvaring av allt smått. En tvättmaskin som verkligen är så bra, rymlig så även de tjockaste täckena går att tvätta. Jämte tvättmaskinen ska jag köpa lite krokar till jackor och även ett skoställ.
 
Tränshängare/sadelhängare är något som vi gjort själva. Ville inte bara ha vanliga krokar på väggen. Tycker detta blev så snyggt och det är samma färg som skåpen. I mitten hänger jag upp allt som är blött.
 
Det som är kvar är att köpa något litet bord med stolar, vet inte riktigt vad jag vill ha än dock... På väggarna ska jag sätta upp lite rosetter och även bilder från tävlingar. Lovar att visa där med sen! (En mopp skulle behövas oxå, golvet såg väldigt skitigt ut på bilderna hehe...).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snyggt!

2017-08-24 @ 16:26:46
Postat av: Anne

Tränshängaren blev superfin! :D

2017-08-24 @ 20:55:01
URL: http://www.myrby.com
Postat av: Carolina

Jäkligt snyggt!

2017-08-25 @ 17:34:39
URL: http://nouw.se/carolinaw
Postat av: Amanda

Hej!
Vilken fin sadelkammare! Vad är det för slags skåp? Dom såg så lagom ut i storlek. :)

2020-04-22 @ 21:31:17
Postat av: Anonym

Vad är det för skåp? Vart har du köpt dom? PS det var jätte fint:)

Svar: IKEA :)
isabella fransson

2020-05-29 @ 19:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0