resultat dag 2

Chelsea var som sagt felfri och placerad idag. Helt okej runda men red dåligt i omhoppningen, det gör jag typ alltid!! Vet inte varför jag börjar rida annorlunda så fort jag ska rida fort?!? Tips?? Men vi fick en helt okej tid som räckte till en vit rosett, det var många felfria. Imorgon går hon 120 igen. 
 
TB gjorde likadant som igår i 120 klassen. Typ bara la av i svängen runt kullen där det är lite skymd sikt. Kanske att jag ridit lite på min tränares ridning fram tills nu och att hon testar mig lite? Sen är hon inte lika inramad inne som ute.
I 130 sen var jag mer bestämd och bara såg till att så fort hon la av skulle hon direkt lyssna framåt och då var hon duktig inne på banan, även om det blev endel bråk på framridningen. Vi gjorde en helt okej runda i 130 då vi inte hade bästa förutsättningarna efter det som hände igår och idag. Tror inte detta kommer bli något problem då jag löste det mellan klasserna men måste vara mer bestämd nu hemma oxå. Annars hoppade hon så fint och vi kändes väl förberedda för debuten. Det vi rev var många som rev så skulle ridit lite bättre där men strunt samma, är glad att jag löste problemet. :) Fantastisk häst, är hindret framför nosen hoppar hon alltid. Sen med hennes galopp och scoop känns inte 130 speciellt högt! Mycket värt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0