likheter

Nigini eller räven som jag ibland kallar honom. Han har en räv bakom örat... Han hittar på mycket bus i stallet, senast drog han in ett täcke som hängde på boxdörren och drog sönder. När han ätit upp sin havre slänger han gärna iväg den upphängbara krubban haha... Han blir lätt uttråkad och vill gärna att det ska hända saker hela tiden. Trots att han är valack tror han fortfarande att han är hingst och är väldigt kär i Chelsea.
I ridningen är han väldigt arbetsvillig och vill alltid göra sitt bästa. På många sätt är han lik Cazzilla sin mamma, han är lika social och pratglad som henne. Han tycker även svetten kliar lika mycket som hon gjorde haha... Kul att jag utbildat Cazzilla till 1,30 och nu ska utbilda honom, man kan känna igen många saker hos honom som han ärvt. Hittills har han inte lika många egna åsikter som hon hade, men det kan ju bero på att han är en valack, de sägs ju att dom ska vara lättare att jobba med (jag har ju själv bara haft ston).
På lördag är det tävlingsdebut i 80cm, undra om han är lika bra som Cazzilla var. Minns att hon hoppade felfritt i tävlingsdebuten. Men hon var dock 3år äldre. Vet att han kommer göra sitt bästa iallafall. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0