har en plats ledig

Sen Aqua åkte har jag en plats ledig. Jag har funderat fram och tillbaka hur jag vill göra med det. Chelsea går just nu själv så hade behövt ha en häst till som hon kan gå med. Sen känner jag att det ibland kan bli lite omotiverande att rida själv hela tiden. Så en lösning är att ta in en inackordering. Men då vill jag att det ska vara någon som har lite samma mål som mig som man kan träna med. 
Ett annat alternativ är att ta en till häst i träning. Inridning, tillridning eller för tävling. Då under en kortare period eller längre om allt fungerar. 
Sista alternativet är att låna en mindre ponny som sällskap som mina syskonbarn kan komma och rida på. Mina hästar är lite förstora för dom. :P
 
Sen skulle jag även behöva hjälp med att rida ut på tur/lättare pass på banan av någon. Om Tess blir kvar skulle hon behöva någon som red henne till hösten när fölet kommit och så. Hade varit bra med någon som var intresserad av att följa med på tävling oxå, då det ibland kan behövas en till även när man bara har två hästar. Om någon av mina läsare är intresserad så hör gärna av er. Jag får se vad jag får för svar och vad som låter bäst. Men håller det lite öppet fortfarande.

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag är skulle gärna hjälpa till både hemma på stallplan och på tävling! Har egen ponny och har tävlat lättare klasser i både hoppning och dressyr tillsammmans med ridskolan jag går på. Är 16 år i höst och har mopedbil vilket gör att jag kan ta mig fram och tillbaka själv om det inte är för långt bort.

2017-04-21 @ 17:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0