vintervila

Skönt att har gjort sista tävlingen i mitten på november. Förra året var jag och tävlade i december och det var inte kul alls. Det blåste så mycket att det inte ens gick att rida fram ute, det var kallt och det blev en riktigt lång dag. Jag tycker det blir bättre som nu att ha gjort sista tävlingen, jag kan trappa ner hästarna, låta de få lite lugnt i december och sen efter nyår komma igång igen. Då är det nytt år, man har nya mål och ny motivation.
 
2016 har varit ett så utvecklande år för mig, detta är tack vare min tränare som pushat på mig i rätt riktning. Fått mig att fokusera på rätt saker för att ta mig framåt. Det är också tack vare att jag hittade Chelsea på annons tidigt i år. Hon har gett mig mer rutin, vi har tagit många placeringar och jag har kunnat starta internationellt med bra resultat. Jag har lagt en bra grund för henne inför nästa år, ridit många felfria 1,20 klasser och debuterat 1,30 med bra resultat tack vare det. Vi får se vad vi kan göra nästa år, det är en försiktig häst och man måste ta det lugnt. Men jag hoppas att vi ska kunna starta 1,35 under 2017. 
 
Imorgon ska hästarna på en vetcheck innan vintervilan för att se så allt är okej. Sen ska jag trappa ner i november och låta de ta det lugnt i december. Skönt att få en lite lugnare period, då kan man lägga fokus på annat kring hästarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0