tråkiga kommentarer

Brukar i vanliga fall inte få tråkiga kommentarer men enda sen jag skrivit om att vi köpt mark och ska bygga gård så har det kommit in några tråkiga anonyma kommentarer. Blöööööö
 
Ska ni köpa till mark eller arrendera? För jordbruksverket rekommenderar ju 1,5 hektar per häst. För jag antar att du ska ha mer än två hästar på din hästgård.
 
Varför ska du ha rasthagar? Jag har bara hagar de är på 1- 4,5 hektar. Om hästen skulle bli skadad så den behöver stå i miniutrymme så att den inte rör på sig så mycket. Kan man ju göra en rasthage om det skulle behövas.
 
Det är ju inte jättemycket mycket mark om Om ni ska få plats med husoch löslösdrift och hagar
 
Vi har köpt 3 hektar mark och det räcker för oss, vi vill inte ha en för stor gård då det blir för mycket skötsel. Allt ska vara lättskött. Vi kommer kunna arrendera mer bete på sommaren om vi behöver det, men det blir svårt att ha hästarna på bete dygnet runt om de ska hållas i toppform (speciellt inte Tess xD). Jag har aldrig hört att det finns rekommendationer för storlek på vinterhagar? Bara om du ska ha hästen på bete. Så det där stämmer inte. Vi har knappt 1 hektar på tre hästar där vi står nu. Det kommer finnas gott om plats för att bygga det vi vill och hästarna kommer få större hagar än vad de har nu. 
Bara en liten del av marken.
 
Och så fick jag en gansska rolig kommentar med i samband med detta,
 
Jag undrar är detta en ligghall till lösdrift? Bajsar hästarna i sin ligghall?
 
Nä mina hästar är rumsrena, vad trodde du?? haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0