bättre uppdatering

Snart har jag skrivit på denna bloggen i 7 år, jätte lång tid. För några år sen så hade jag dubbeltdubbeltdubbelt osv... så många läsare. Många kommentarer och diskussioner på mina inlägg där jag skrev om mina egna åsikter. Sen tog jag ett upphåll under en hel sommar och tappade nästan alla läsare, men vissa av er är fortfarande kvar och har säkert fått nya. Roligt att det ändå är några stycken som läser varje dag.
 
Det kanske börjar bli lite ute med bloggar nu, men jag kommer ändå fortsätta skriva här. Tycker fortfarande det är roligt och det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa om hur jag tänkte och gjorde innan. Det är även bra att ha vissa saker nedskriva här så jag kan gå tillbaka och läsa om hur ex. Aqua kändes under en viss period. Jag tänkte försöka bättra mig med uppdateringen och börja skriva lite mer varierande och roliga inlägg. Istället för bara ''dagens ridpass'' inlägg. Tänkte även börja skriva lite mer om min vardag utanför hästarna för att få lite variation. 
 
Jag hoppas inte min motivation till att blogga mer försvinner nu bara hehehe...
Klänningen jag hade på nyår. :) Förra året shoppade jag alldeles för mycket kläder till mig själv, det ska det bli ändring på i år. :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0