träningstisdag

Har varit iväg och tränat med Cazzilla idag. Fått testa ett bett som jag ridit på en gång tidigare, jag tyckte det kändes lika bra idag. Hon verkar trivas med det och jag kan galoppera på samtidigt som jag håller ihop henne. Så nu ska jag bara testa det på tävling oxå, man vet ju aldrig hur det kan kännas då. På de två senaste tävlingarna har jag inte haft ett bra bett till henne och därför har det inte alls känts eller gått bra. Så nu ser jag fram emot tävlingen nästa vecka. 
Har inte tränat på en månad, det har känts som jag stått still och att det inte hänt något. Men jag känner ändå att jag tränat på rätt saker, min sits har blivit så mycket bättre då jag ridit varje dag, varenda häst utan stigbyglar. Cazzilla kändes även fin men jag måste överdriva ännu mer. Det blir aldrig tillräckligt, så allt jag gör måste jag ta ett snäpp till. Som vanligt åker jag från träningen med en bra känsla, inspiration och lite mer självförtroende. Nu känns allt inte helt hopplöst längre.
 
När jag kom hem från träningen red jag ett galopp-pass i skogen på Chelsea, hon var riktigt pigg. Har även bytt bett på henne då hon inte alls verkat trivas på ett två-delat. Så nu rider jag med novabett och hon verkar mer nöjd i munnen nu. Blir även första tävlingen med annat bett på henne nästa vecka. :) Aqua fick vila helt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0