tävling i helgen :)

Red hästarna på förmiddagen som vanligt när jag jobbar stängning. Under hösten/vintern kommer jag uppskatta stängningspassen för det är så mycket smidigare/skönare att vara i stallet på morgonen/förmiddagen. Chelsea fick ett ordentligt pass då hon mest sprang och inte lyssnade alls igår. Jag fick en bra känsla till slut och jag hittar mer och mer knappar hela tiden. Cazzilla testade jag ett nytt bett på, vanligt tre-delat lite smalare med D-ringar. Kändes faktiskt väldigt bra, så jag ska nog tävla på det i helgen. Hon släpper fortfarande stödet i landningen men det handlar nog om mer markarbete bara. Jag själv red utan stigbyglar och tränade min sits, den är ursel just nu och det känns som jag bara drar/håller balansen i tyglarna... Så jag får träna på!
 
Ska rida hästarna på tur imorgon, sen får de vila på onsdag då jag ska till Liseberg, på torsdag trimpass och sen tävling i helgen. Har inte tävlat på jättelänge(?) så det ska bli roligt! :D På förra tävlingen hade jag inte de bästa förutsättningarna med Cazzilla så det ska bli kul att starta henne nu när jag tränat ordentligt innan. Ska till Eksjö och hästarna hoppade väldigt fint där sist. Chelsea tog även en placering. Visste ni att Chelsea tagit minst en placering på varje tävling vi gjort enda sen vi köpte henne i mars? Fantastisk häst!!! Man går aldrig ut från banan besviken.

Kommentarer
Postat av: Moa

Har du testat att rida barbacka en längre tid? Jag gjorde det en hel månad och efter det kunde jag allt säga att jag har en bra sits, haha! Dessutom är hoppa barbacka jättekul!

2016-08-02 @ 22:57:32
Postat av: Clara

Är det John Whitaker-tränset eller det från Hööks? :)

2016-08-16 @ 18:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0